Make your own free website on Tripod.com
--> Oxazepam informatie. Oxazepam met wereldwijde scheepvaart Medisch advies voor uw verbetering van de gezondheid.
Arabic

Dutch

French

German

Greek

Italian

Japanese

Portuguese

Spanish

EnglishGoogle

Oxazepam informatie.

Oxazepam informatie. Oxazepam met wereldwijde scheepvaart Medisch advies voor uw verbetering van de gezondheid

Oxazepam informatie.

Oxazepam informatie. Oxazepam met wereldwijde scheepvaart Medisch advies voor uw verbetering van de gezondheid

Oxazepam: toepassingen Oxazepam is gebruikt voor de behandeling van angst en ook acute alcohol terugtrekking. Oxazepam behoort tot een klasse van geneesmiddelen die benzodiazepines die inwerken op de hersenen en zenuwen (centraal zenuwstelsel) om een kalmerende en een anti-inbeslagneming effect. Het werkt door het versterken van de gevolgen van een bepaalde stof in natuurlijke lichaam (GABA).

Oxazepam kan ook worden gebruikt voor het slapen (slapeloosheid)

Oxazepam: het gebruik van Neem Oxazepam via de mond, zoals voorgeschreven door uw arts. De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en de respons op de therapie.

Gebruik Oxazepam precies zoals voorgeschreven. Niet in uw dosis verhogen, nemen ze vaker of gebruiken voor een langere periode dan de voorgeschreven omdat Oxazepam kan worden gewoonte-vorming. Bovendien, als die worden gebruikt voor een langere periode, niet plotseling stoppen met het gebruik van Oxazepam zonder de goedkeuring van uw arts. Enkele voorwaarden kunnen nog erger worden als geneesmiddel wordt abrupt stopgezet. Uw dosis moet geleidelijk worden verlaagd om te voorkomen dat bijwerkingen, zoals epilepsie.

Wanneer die worden gebruikt voor een langere periode, Oxazepam mayn't net zo goed en kunnen zij verschillende dosering. Overleg met uw arts als deze medicatie niet meer werkt.

Informeer uw arts als uw toestand aanhoudt of verergert.

Oxazepam: bijwerkingen Slaperigheid, duizeligheid, wazig zicht of hoofdpijn kunnen optreden. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, mede met uw arts of apotheker onmiddellijk.

Vergeet niet dat uw arts heeft voorgeschreven Oxazepam omdat hij of zij heeft geoordeeld dat voordeel voor ons is groter dan het risico van bijwerkingen. Veel mensen met behulp van Oxazepam geen ernstige bijwerkingen.

Vertel het uw arts onmiddellijk indien een van deze onwaarschijnlijk, maar ernstige bijwerkingen optreden:

Vertel het uw arts onmiddellijk indien een van deze zeer onwaarschijnlijk, maar zeer ernstige bijwerkingen optreden:

Een ernstige allergische reactie op Oxazepam is onwaarschijnlijk, maar onmiddellijk medische hulp inroepen als het zich voordoet. De symptomen van een ernstige allergische reactie omvatten:

Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als u andere effecten niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts of apotheker.

Oxazepam: voorzorgsmaatregelen Alvorens Oxazepam, raadpleeg dan uw arts of apotheker als we zijn allergisch voor deze of als we nog andere allergieën. Omdat dit product kan bevatten Tartrazine, een gele kleurstof, uw arts of apotheker als we zijn allergisch voor Tartrazine of aspirine. (Er zijn mensen die allergisch zijn voor aspirine zijn ook allergisch voor Tartrazine.)

Voordat u Oxazepam, raadpleeg dan uw arts of apotheker in uw medische geschiedenis, met name van:

Oxazepam kunnen we duizelig, slaperig of wazig zien veroorzaken; gebruik voorzichtigheid deelnemen aan activiteiten waarbij waakzaamheid, zoals autorijden of machines bedienen. Vermijd alcoholische dranken.

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van Oxazepam bij ouderen, omdat ze kunnen worden gevoeliger voor de effecten van drugs, met name sufheid effect.

Oxazepam is niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap te wijten aan mogelijkheden om schade aan een ongeboren baby. Als we zwanger worden of denk dat we zwanger kunnen worden, direct uw arts te raadplegen. Raadpleeg uw arts voor meer informatie.

Op basis van informatie van verwante geneesmiddelen, Oxazepam mei in de moedermelk en ongewenste effecten kan hebben op een zuigeling. Daarom is het geven van borstvoeding tijdens het gebruik van Oxazepam is niet aanbevolen. Raadpleeg uw arts voor het geven van borstvoeding.

Oxazepam: interacties Uw arts of apotheker in mei al op de hoogte zijn van alle mogelijke interacties tussen geneesmiddelen en kunnen we toezicht voor hen. Niet starten, het beëindigen of wijzigen dosering van een geneesmiddel voor de controle met hen eerst.

Oxazepam mag niet worden gebruikt met de volgende medicijnen, omdat zeer ernstige interacties kunnen optreden tijdens het gebruik Oxazepam:

Als we op dit moment gebruik maakt van een van deze geneesmiddelen, raadpleeg dan uw arts of apotheker voordat u begint Oxazepam.

Voordat u Oxazepam, raadpleeg dan uw arts of apotheker van alle recepten en nonprescription / kruiden-producten die u mag gebruiken, met name van:

Vertel het uw arts of apotheker als we ook rekening geneesmiddelen die sufheid veroorzaken, zoals: antihistaminica die slaperigheid veroorzaken (bijvoorbeeld diphenhydramine), anti-inbeslagneming van drugs (bijvoorbeeld, carbamazepine), medicijnen voor de slaap (bijvoorbeeld, sedativa), spierverslappers, verdovende pijn relievers (bijvoorbeeld codeïne), psychiatrische geneesmiddelen (bijvoorbeeld phenothiazines zoals chloorpromazine, of tricyclische zoals amitriptyline), tranquillizers.

Controleer de etiketten op uw geneesmiddelen (bijvoorbeeld, hoest-en koude-producten), omdat ze kunnen ook slaperigheid veroorzaken-ingrediënten. Vraag uw apotheker over het veilig gebruik van die producten.

Roken kan afnemen effectiviteit van Oxazepam (via de lever enzyminductie). Vertel het uw arts als u rookt of als u onlangs gestopt met roken omdat uw dosis moet worden aangepast.

Dit document bevat niet alle mogelijke interacties. Daarom wordt, alvorens gebruik te maken van Oxazepam, raadpleeg dan uw arts of apotheker van alle producten die wij gebruiken. Houd een lijst van al uw geneesmiddelen met u, en het aandeel lijst met uw arts en apotheker.

Oxazepam met wereldwijde scheepvaart


Medisch advies voor uw verbetering van de gezondheidA Man's Leeftijd mei Play sleutelrol in de paar Onvruchtbaarheid. Een recente studie bleek de zwangerschap lagere tarieven en een groter risico op miskraam in paren, waar de man was ouder dan 35.

Wat is het motief voor militaire Echtgenote surrogaat moeders: Warm Hearts of Cold Cash? De toename van het aantal militaire vrouwen die ervoor kiezen om surrogaat moeders hebben gevraagd te onderzoeken wat de financiële versus altruïstische motieven van de beslissing.

STD Tarieven Tweepersoonskamer voor oudere volwassenen. Safe sex-beleid campagnes geneigd hun inspanningen te richten op tieners en jonge volwassenen, maar recente studies wijzen erop dat oudere volwassenen zouden kunnen profiteren van seksuele voorlichting ook.

Vragen Surround HPV-vaccin Gardasil. Sommigen vragen de waarde van Gardasil te geven als jonge meisjes als 11; anderen vrezen het vaccin is verantwoordelijk voor duizenden meldingen "negatieve effecten" in de ontvangers.

Koffieconsumptie Eventueel Schadelijk voor de IVF-behandeling. Een studie aan de European Society for Human Reproduction and Embryology stelt onvruchtbaarheid patiënten moeten bezuinigen op de inname van cafeïne om de kansen van het concipiëren.

Wetenschappers identificatie van genen verbonden met de ziekte van Crohn. De doorbraak zal helpen identificeren van artsen die in gevaar is voor de ziekte van Crohn en de ontwikkeling van betere behandelingen.Sitemap

Oxazepam informatie. Oxazepam met wereldwijde scheepvaart Medisch advies voor uw verbetering van de gezondheid

© Copyright 2006-2008