Make your own free website on Tripod.com
--> Oxazepam πληροφορίες. Oxazepam με παγκόσμια ναυτιλία Ιατρικές συμβουλεύει για τη βελτίωση της υγείας σας.
Arabic

Dutch

French

German

Greek

Italian

Japanese

Portuguese

Spanish

EnglishGoogle

Oxazepam πληροφορίες.

Oxazepam πληροφορίες. Oxazepam με παγκόσμια ναυτιλία Ιατρικές συμβουλεύει για τη βελτίωση της υγείας σας

Oxazepam πληροφορίες.

Oxazepam πληροφορίες. Oxazepam με παγκόσμια ναυτιλία Ιατρικές συμβουλεύει για τη βελτίωση της υγείας σας

Oxazepam: χρήσεις Oxazepam χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άγχους και επίσης οξεία απόσυρση οινοπνεύματος. Oxazepam ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που καλούνται βενζοδιαζεπίνες η οποία ενεργεί για εγκέφαλο και τα νεύρα του (κεντρικό νευρικό σύστημα) να συντάξει μια κατευναστική και αντι-κατάληψη. Λειτουργεί με την ενίσχυση ορισμένων επιπτώσεων μιας ουσίας στο φυσικό σώμα (GABA).

Oxazepam μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ύπνο (αϋπνία)

Oxazepam: πώς να χρησιμοποιούν Oxazepam λαμβάνουν από το στόμα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Η δόση που βασίζεται σε σας ιατρική πάθηση και η απόκριση στη θεραπεία.

Χρήση Oxazepam ακριβώς όπως προδιαγράφεται. Να μην αυξήσει τη δόση σας, πάρτε τη συχνότερη χρήση ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ 'ό, τι προδιαγράφεται Oxazepam γιατί μπορεί να είναι συνήθεια που σχηματίζουν. Επίσης, αν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν ξαφνικά να σταματήσουν να χρησιμοποιούν Oxazepam χωρίς την έγκριση του γιατρού σας. Ορισμένες προϋποθέσεις μπορούν να γίνουν χειρότερα όταν τα ναρκωτικά είναι σταμάτησε απότομα. Τη δόση σας μπορεί να χρειαστεί να μειωθεί σταδιακά για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες ενέργειες όπως οι κατασχέσεις.

Όταν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, Oxazepam mayn't λειτουργεί τόσο καλά και μπορεί να απαιτούν διαφορετική δοσολογία. Μιλήστε με το γιατρό σας αν αυτό το φάρμακο σταματά να λειτουργεί καλά.

Ενημερώστε το γιατρό σας αν επιμένει ή χειροτερεύει.

Oxazepam: παρενέργειες Υπνηλία, ζάλη, θολή όραση, ή κεφαλαλγία μπορεί να προκύψει. Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις επιπτώσεις εμμένουν ή επιδεινώνονται, ειδοποιεί το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό αμέσως.

Να θυμάστε ότι ο γιατρός σας έχει ορίσει Oxazepam γιατί αυτός ή αυτή έχει κριθεί ότι θα είναι προς όφελος μεγαλύτερο από κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν Oxazepam δεν έχει σοβαρές παρενέργειες.

Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως, εάν κάποιο από αυτά τα απίθανο αλλά σοβαρές παρενέργειες:

Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως, εάν κάποιο από αυτά τα εξαιρετικά απίθανη, αλλά πολύ σοβαρές παρενέργειες:

Μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο Oxazepam είναι απίθανο, αλλά επιδιώκουν την άμεση ιατρική βοήθεια εάν εμφανισθεί. Συμπτώματα σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης περιλαμβάνει:

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα των πιθανών παρενεργειών. Εάν παρατηρήσετε άλλες ενέργειες που δεν αναφέρονται παραπάνω, επικοινωνήστε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό.

Oxazepam: προφυλάξεις Πριν από τη λήψη Oxazepam, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν είμαστε αλλεργικοί σε αυτό? Ή σε περίπτωση που έχουμε άλλες αλλεργίες. Επειδή αυτό το προϊόν μπορεί να περιέχει tartrazine, μια κίτρινη χρωστική, επίσης, να ενημερώσετε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν είμαστε αλλεργικοί σε tartrazine ή ασπιρίνη. (Μερικά άτομα που είναι αλλεργικά στην ασπιρίνη είναι επίσης αλλεργικοί σε tartrazine.)

Πριν από τη χρήση Oxazepam, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ιατρικού ιστορικού, κυρίως των:

Oxazepam μπορούν να έχουμε ζαλάδα, υπνηλία ή να προκαλέσει θολή όραση? Χρήση προσοχή την ενασχόληση με δραστηριότητες που απαιτούν εγρήγορση, όπως η οδήγηση ή τη χρήση μηχανημάτων. Αποφύγετε τα αλκοολούχα ποτά.

Συνιστάται προσοχή όταν χρησιμοποιούν Oxazepam σε ηλικιωμένους, διότι μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα στις επιδράσεις των ναρκωτικών, ειδικά υπνηλία.

Oxazepam δεν συνιστάται για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, λόγω δυναμικό για βλάβη στο αγέννητο μωρό. Αν μείνετε έγκυος ή νομίζετε ότι μπορεί να είστε έγκυος, ενημερώστε αμέσως το γιατρό σας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Με βάση τις πληροφορίες από σχετίζονται με τα ναρκωτικά, Oxazepam μπορεί να περάσουν στο μητρικό γάλα και μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιδράσεις σε νοσηλευτικό βρέφος. Ως εκ τούτου, ο θηλασμός κατά τη διάρκεια χρήσης του Oxazepam δεν συνιστάται. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν θηλάσετε.

Oxazepam: αλληλεπιδράσεις Ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός μπορεί ήδη να είναι ενήμεροι για όλες τις τυχόν δυνατότητες αλληλεπιδράσεις και μπορεί να μας για την παρακολούθηση τους. Μην ξεκινήσετε, να σταματήσει ή να αλλάξει τη δοσολογία του κάθε φαρμάκου, πριν από τον έλεγχο τους με πρώτο.

Oxazepam δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με πολύ γιατί ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή μπορεί να προκύψει σοβαρές αλληλεπιδράσεις ενώ χρησιμοποιούν Oxazepam:

Αν είμαστε σήμερα χρησιμοποιούν κάποιο από αυτά τα φάρμακα, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό πριν από την έναρξη Oxazepam.

Πριν από τη χρήση Oxazepam, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό όλων των συνταγών και nonprescription / φυτικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ιδιαίτερα:

Ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν λάβουμε τα ναρκωτικά που προκαλούν υπνηλία όπως: αντισταμινικά που προκαλούν υπνηλία (π.χ., Διφαινυδραμίνη), anti-κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών (π.χ., καρβαμαζεπίνη), φάρμακα για τον ύπνο (π.χ., ηρεμιστικών), μυοχαλαρωτικά, ναρκωτικές πόνος relievers (π.χ., codeine), ψυχιατρικά φάρμακα (π.χ. φαινοθειαζίνες, όπως η χλωροπρομαζίνη, ή τρικυκλικά, όπως η Αμυτριπτυλίνη), tranquilizers.

Ελέγξτε την ετικέτα για όλα σας τα φάρμακα (π.χ., βήχας και κρύα προϊόντα), διότι ενδέχεται να περιέχουν συστατικά που προκαλούν υπνηλία. Ζητήστε από το φαρμακοποιό σας σχετικά με την ασφαλή χρήση των προϊόντων αυτών.

Το κάπνισμα μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα της Oxazepam (μέσω της επαγωγής ηπατικών ενζύμων). Ενημερώστε το γιατρό σας αν καπνίζετε ή αν έχετε πρόσφατα σταματήσει το κάπνισμα γιατί τη δόση σας μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί.

Αυτό το έγγραφο δεν περιλαμβάνει όλες τις πιθανές αλληλεπιδράσεις. Ως εκ τούτου, πριν από τη χρήση Oxazepam, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό όλων των προϊόντων που χρησιμοποιούμε. Τηρούν κατάλογο με όλα σας τα φάρμακα μαζί σας και συμμερίζομαι κατάλογο με γιατρό και τον φαρμακοποιό σας.

Oxazepam με παγκόσμια ναυτιλία


Ιατρικές συμβουλεύει για τη βελτίωση της υγείας σαςΈνας άνθρωπος της ηλικίας του μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζευγαριού Υπογονιμότητα. Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε χαμηλότερα ποσοστά εγκυμοσύνης και αυξημένο κίνδυνο αποβολής σε ζευγάρια όπου ο άνδρας ήταν άνω των 35.

Ποιο είναι το κίνητρο για τη Στρατιωτική Σύζυγος υποκατάστατων Moms: θερμό ή ψυχρό Hearts Ταμειακές; Η αύξηση του αριθμού των στρατιωτικών γυναίκες που επιλέγουν να γίνουν μητέρες υποκατάστατα έχουν ζητηθεί κάποιες να εξετάσει το αλτρουιστικό και αν είναι έναντι των χρηματοοικονομικών κινήτρων για την απόφαση.

STD Τιμές διπλό για ηλικιωμένους. Ασφαλούς σεξ εκστρατειών πολιτικής τείνουν να εστιάσουν τις προσπάθειές τους σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες, αλλά πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ενήλικες θα επωφεληθούν από την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, πάρα πολύ.

Ερωτήσεις Surround το εμβόλιο κατά του HPV Gardasil. Ορισμένοι αμφισβητούν την αξία του δίνοντας το Gardasil σε κορίτσια από την ηλικία των 11? Άλλοι φοβούνται το εμβόλιο είναι υπεύθυνη για χιλιάδες καταγραφείσες "δυσμενείς επιπτώσεις" στους λήπτες.

Κατανάλωση καφέ Ενδεχομένως επιζήμιοι για την θεραπεία IVF. Μια μελέτη που υποβλήθηκε προς την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας προτείνει στειρότητας οι ασθενείς θα πρέπει να περικοπούν για να αυξήσει την πρόσληψη καφεΐνης πιθανότητες για σύλληψη.

Επιστήμονες Εντοπισμός γονιδίων σχετίζεται με Νόσο του Crohn. Η επανάσταση θα βοηθήσουν τους γιατρούς που εντοπίζουν είναι σε κίνδυνο για τη νόσο του Crohn και το σχεδιασμό καλύτερων θεραπειών.Sitemap

Oxazepam πληροφορίες. Oxazepam με παγκόσμια ναυτιλία Ιατρικές συμβουλεύει για τη βελτίωση της υγείας σας

© Copyright 2006-2008