on Czech about Flå omsorglösningar
Czech

on German about Flå omsorglösningar
German

on English about Flå omsorglösningar
English

on Spanish about Flå omsorglösningar
Spanish

on French about Flå omsorglösningar
French

on Greek about Flå omsorglösningar
Greek

on Italian about Flå omsorglösningar
Italian

on Dutch about Flå omsorglösningar
Dutch

on Portuguese about Flå omsorglösningar
Portuguese

on Swedish about Flå omsorglösningar
SwedishFlå omsorglösningar home page

 

 

Åldern är en utfärda av varar besvärad över materien. Om du inte varar besvärad, betyder det inte.

Markera Twain
Flå omsorglösningar

Skin care. Flå omsorglösningar.

Flå har pigmentation, provided vid melanocytes, som absorberar någon av den potentiellt farliga utstrålningen i solljus. Det innehåller också DNA reparerar enzym som omvända UV skador och folk, som saknar, generna för dessa enzym lider hög frekvens av flår cancer. En bildar huvudsakligen producerat av UV ljus elakartad melanom, är bestämt invasive och att orsaka den till spridning snabbt och kan ofta vara dödlig. Människan flår pigmentation varierar bland befolkningar i ett slå sätt. Detta har ledde ibland till klassifikationen av folk på basen av flår färgar. Se att artikeln på människa att flå färgar.

Däggdjurs- flå innehåller ofta hår, som i tillräcklig täthet kallas pälsfodrar. För hår servarna främst att öka isoleringen som flå ger, bara serve för can också som ett sekundärt sexuellt kännetecken eller som kamouflage. På några djur är kan flå mycket hård och tjock och bearbetas för att skapa läder. Reptilar och fisken har hårda skyddande fjäll på deras att flå för skydd, och fåglar har hårda fjädrar, gjorde all av tuffa ß-keratins. Amfibien flår är inte en stark barriär till passagen av kemikalieer. Ett grodasammanträde i en bedövande lösning som snabbt ska, går att sova.

Dermisen ligger nedanfört epidermisen och innehåller ett nummer av strukturerar inklusive blodkärl, nerver, hårfollicles, slätar muskeln, körtlar och det lymphatic silkespappret. Det består av löst connective kallat areolar connective silkespapper för silkespapper annars - collagenen, elastin och reticular fibrer är närvarande. Erectormuskler som fästas mellan hårpapillaen och epidermisen, kan avtala och att resultera i dragna bulorna för hår de fiber för uprighten och consequentially gås.

De huvudsakliga celltyperna av flår är fibroblasts, adipocytes (fet lagring) och macrophages. Sebaceous körtlar är exocrine körtlar som jordbruksproduktersebum, en blandning av lipids och waxy vikter: smörjning, water-proofing, att mjukna och antibactericidal handlingar är bland många fungerar av sebum. Svettkörtlar som är öppna upp via en kanal på flå vid en por.

Dermisen kan delas in i de papillary och reticular lagrarna. Det papillary lagrar är ytterst och fördjupa in i dermisen för att leverera den med skyttlar. Det komponeras av löst ordnade fibrer. Papillary det kantsminket fodrar av räcker. Det reticular lagrar är tätare och är fortlöpande med hypodermisna. Det innehåller ien stora partier av strukturerar (liksom svettkörtlar). Det reticular lagrar komponeras av ojämnt ordnade fibrer och motstår sträckning.

Flå stöttar dess egna ekosystem av microorganisms, inklusive yeasts och bakterier, som kan inte tas bort av något belopp av lokalvård. I allmänhet är uppehälle en another för dessa organismer i kontroll och delen av ett sunt flår. När balansera störs, E.g., av antibiotikummar som dödar bakterier, det kan finnas en overgrowth och en infektion vid yeasts. Flå är fortlöpande med det inre epithelial fodrar av förkroppsliga på öppningarna, varje av som stöttar dess egna komplement av floror.

Du är aldrig för barn eller för gammalt att starta att ta omsorg av ditt för att flå. Flå omsorg, och skydd bör vara en nödvändig del av ditt vård-, kondition och skönhetstyre i faktum.

Öva, vila, och bra näring lägger fundamentet för härligt som är sunt flår, insida och ut. Ett riktigt bantar är inte endast bra för ditt total- vård-, hjälper det också att se till att ditt flå ska mottar alla av vitaminer, mineraler och nutrients som den behöver för att underhålla och reparera celler. Renat att dricka bevattnar är en annan goda till den din uppehället flår långt sunt. Bevattna hjälp för att hydratisera flå och flyttningen som är förlorada och nutrientsna till och med systemet. Det är mycket effektivt blanda en tesked, eller capful av organisk äppelcidervinäger med ditt bevattna in. Dricka inte klapp bevattnar.

De viktigast långt att att bry sig för ditt flår är att skydda den från de damaging strålarna av sunen. Ultraviolett utstrålning skadar flå och kan leda till rynkar, för tidigt åldras, ålderfläckar och cancer. Är extra försiktigheter för taken som ser till ditt att flå, inte utsatta till sun'sens strålar. Använd ett naturligt sunscreen, eller en fuktighetsbevarande hudkräm, som innehåller, sunscreen (åtminstone SPF 15) dagligt. Ditt flå behöver något solljus 10-15 noterar av riktar exponering dagligen.

Torrt flå är mycket vanligt, speciellt med ålder. Äldre flå har mer få svett och olje- körtlar än mer ung att flå. Torrt flå kan orsakas by frekventerar bad, bestämda skönhetsmedel eller läkarbehandlingar. Men allt vad orsaka, där är väg att lätta klådan som är tillhörande med den. Undvik att använda hårda tvålar, när du badar och om möjligheten, snittbaksida på numrera av bad eller duschar varje vecka. Ett snyltabad med varmt bevattnar kan hjälpa till rengöringen, och att uppliva flå utan avklädning flå av dess värdesakfuktighetsbevarande hudkräm.

En rutinmässig flåomsorg måste inte att vara utarbetad för att vara effektiv. Men du bör framkalla någon sort av flår omsorg som rutinmässig baserad på ditt flår typ, dagligen aktiviteter, och näringsrika behov, så att du kan vara säker dig, tar den mycket bäst omsorgen av ditt flår. Efter flår en dagstidning omsorgstyret som också ska, låter dig till utvärderar nära ditt flår för abnormalities.

Tvätta ditt flår grundligt på en dagstidningbas för att ta bort smutsen, skräpet, föroreningarna och perspirationen som ackumulerar på en dagstidningbas. Om du har torrt eller känsligt att flå, att använda endast varmt bevattna för att tvätta ditt flår och använder en varje mild naturlig cleanser få dagar. Om du har det normala eller oljigt att flå, var säker att tvätta sig med en stillacleanser på en dagstidningbas. Var säker att borsta dina tänder, för den din tvagningen vänder mot, som toothpasterest kan irritera känslig ansiktsbehandling, flå.

Om inte ditt flå är mycket oljigt, ska du önskar att använda en fuktighetsbevarande hudkräm som var daglig till den din uppehället, flår hydratiserat och sunt. Ditt flå behovsfuktighetsbevarande hudkräm allt år long, som båda som den inomhus vintern värmer, och sommarsunen kan vara lika damaging till ditt flår.

Frånsett servar erbjudet på flår kliniker, många krämar, gels, och salvor, som fordrar till festacne, minskar sunen eller åldras fläckar och förhöjer, flår spänst är brett tillgängliga i marknadsföra. Det finns skurar, cleansers, maskerar, över - kontra flår medicinen och flår peelutformningar som erbjuds all på olikt, prissätter spänner. Mest kan köpas på varuhus eller apotek, men faktumet är att mycket fåtalet av dessa kallade så arbete för mirakelprodukter faktiskt.

Expertnågot att säga, som beloppet av rynkar att en ska person framkallar till och med åren också, beror på det genetiska sminket av denna individ. Emellertid och att röka, flår sunalla exponering som är torr, och upprepande ansiktsuttryck och mannerisms liksom frowning, kan förhöja skapelsen av rynkar som kan eller inte kan vara permanent närvarande.

För folk som söker lösningar till sträng skada, som har redan gjorts till flå, finns det ett nummer av tillgängligt spänna för behandlingar från kemiska peels och dermabrasionen till senast och technologically avancerat datoriserat att resurfacing för laser. Emellertid reparerar många folk som att söka efter flår, är tveksamt till det kemiska försök eller laser-peels tack vare det smärtsamma tillvägagångssättet och den långa tillfrisknandeperioden de måste att genomgå. Resultaten av dessa tillvägagångssätt emellertid, är fantastiska.

Ett mindre smärtsamt tillvägagångssätt är partikeln flår resurfacing av tillvägagångssätt. Det processaa är tar bort det yttre lagrar av flår i ett högt kontrollerat sätt. På grund av dess preciseness är det praktiskt smärtfritt. Genom att upprepa detta tillvägagångssätt ett nummer av tider, flår de mer ung flyttningar till ytbehandla, således främja synliga ändringar i huden texturera, färga och utseendemässigt. Gynnar av detta flår resurfacing av tillvägagångssätt är att det orsakar smärtar eller förorsakar obehag mycket lite, är ingen recuperative period nödvändig, finns det minsta riskerar, alla kan det användas för flår typer, och ingen anestesi krävs.

Det finns en radda flår omsorgprodukter i marknadsföra i dag. I motsats till för, när en det normala bommar för av tvål, användes för flår rentvå, kosmetiska företag producerar nu en bred variation av flår omsorgbehandlingar som kan tilltala olikt flår bekymmer. Emellertid finns det fall, när behandlingar behöver att vara mer aggressiv, speciellt för de, som har att åldras, eller som vanställar för att flå. Mest om inte allt, över - kontra produkter är aktuellt i naturen som är menande påverkar den endast, epidermisen eller det yttre lagrar av flå. Att åldras eller vanställat flår behov att behandlas besegrar till rota av problemet för att se bestämda ändringar.

Flå omsorglösningar. Skin care.


Benämner och definitioner på detta sidan

Acne


Bakterier


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolett utstrålning


Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 

 

 

 

Sitemap

Information i detta dokument omkring Skin care namngett Flå omsorglösningar är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Skin care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Skin care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Service Group of America, Skin care department.