on Czech about Echte tandinfo
Czech

on German about Echte tandinfo
German

on English about Echte tandinfo
English

on Spanish about Echte tandinfo
Spanish

on French about Echte tandinfo
French

on Greek about Echte tandinfo
Greek

on Italian about Echte tandinfo
Italian

on Dutch about Echte tandinfo
Dutch

on Portuguese about Echte tandinfo
Portuguese

on Swedish about Echte tandinfo
SwedishEchte tandinfo home page

 

 

 Echte tandinfo

 

 

 Dental care. Echte tandinfo.

Fonkel uw glimlach

Het zichtbare deel van een tand, anders dat als de kroon wordt bekend, is slechts een klein gedeelte van het het leven systeem. De kroon wordt samengesteld uit email, de hardste substantie die binnen het lichaam wordt gevonden. Het is been dat met grote percentages van calcium is verrijkt. Dat ’ s waarom de mensen die veel melk drinken of calciumsupplementen nemen sterke beenderen en tanden hebben. Het email is dikst bij de kroon, en dunste dichtbijgelegen de wortels van de tanden.

De permanente tanden zijn de tweede reeks tanden die de rest van uw leven zal duren. Zij neigen geler (en niet alleen wegens koffie) te zijn en zijn uiterst hard. De definitieve reeks tanden wordt samengesteld uit 32 tanden, of 16 op elke kaak. Er zijn twee centrale incisors voor het bijten, twee zijincisors voor het bijten, twee hoektanden voor tearing en knipsel, vier premolars voor het kauwen, en zes kiezen voor het kauwen.

Uw tanden zijn veruit één van de belangrijkste dingen u elke dag gebruikt. Vele mensen beëindigen omhoog veronachtzamend hun tanden met ongepaste mondelinge hygiëne. U zou hen moeten behandelen door minstens twee keer per dag het borstelen, eens per dag flossing, en voor regelmatige tandcontroles minstens tweemaal per jaar te gaan.
Tand implants

Het verlies van de tand is iets niemand verheugt opzich. Als u één of meerdere tanden verliest, hebt u een aantal opties, één waarvan tandimplants is. U het aan bent zich verschuldigd dat mogelijk over deze opties moet worden geïnformeerde. Daartoe, hebben wij deze sectie over tandimplants gecre�ërd. Begin exacltly nu lerend meer over tandimplants voor tandvervanging!

Implants zijn groot voor het vervangen van ontbrekende tanden. Het is belangrijk dat u genoeg been op het gebied van de ontbrekende tanden voor implants dat worden moet vastgemaakt aan hebt. Implants worden niet alleen gebruikt om één tand, maar eerder mensen te vervangen die de meesten missen, als niet allen, van hun tanden profiteer zeer eveneens. Implants worden meer en meer gebruikt om bepaalde types van bruggen en verwijderbare gedeeltelijke gebitten te vervangen.

Implants worden chirurgisch geplaatst in uw kaakbeen terwijl onder anesthesie. Het is een zeer tijdrovende procedure wanneer het hebben van vele geplaatst implants. Aangezien deze procedure chirurgisch is, is het zeer belangrijk voor onderzoek en vindt een goed gecrediteerde kosmetische tandarts dat u met comfortabel bent. Voor sommige mensen zijn er variërende gradenongemak of pijn, dat in een paar dagen zakken. Zoals met gelijkaardige types van chirurgie, zouden kneuzen en de minderjarige die zich ook kort na de procedure kunnen ontwikkelen zwellen.

Als u één tand of elk van uw tanden mist, kunnen implants goed voor u zijn. Mits u genoeg been op het gebied van de ontbrekende tand hebt om de ankerplaats van implants te vergemakkelijken, kan deze procedure terrific resultaten opleveren. Als u genoeg been niet met deze bedoeling hebt, kan een beenent noodzakelijk zijn. Een procedure om het been op te bouwen is gekend als het Enten van het Been. Enten van het been is gemeenschappelijk met tandimplants. Het been dat wordt gebruikt is één van drie types. Het aangewezen been wordt om te gebruiken genomen uit andere gebieden van uw mond of in een zuigingsapparaat verzameld aangezien de boring van de plaatsen voor tandimplants voorkomt. Soms wordt het been genomen uit gebieden zoals een heup (dit vereist een orthopedische chirurg en een werkende ruimte). De derde bron voor nodig been is een synthetisch type. Dit is het minste aangewezen type van been om voor deze procedure worden gebruikt.
Tand bruggen

Op gebied van uw mond dat onder minder spanning, zoals uw voortanden is, kan een cantileverbrug worden gebruikt. De cantileverbruggen worden gebruikt wanneer er tanden aan slechts één kant van de open ruimte zijn. De bruggen kunnen uw risico van gomziekte verminderen, helpen sommige beetkwesties verbeteren en zelfs uw toespraak verbeteren. De bruggen vereisen uw verplichting aan ernstige mondelinge hygiëne, maar zullen zo vele tien jaar of meer duren.

U misschien kandidaat voor tandbruggen, als u ontbrekende tanden hebt en goede mondelinge hygiënepraktijken hebt, zou u deze procedure met uw kosmetische tandarts moeten bespreken. Als de ruimten ongevuld worden verlaten, kunnen zij de omringende tanden veroorzaken om uit positie af te drijven. Bovendien, kunnen de ruimten van ontbrekende tanden uw andere tanden en uw gommen veel vatbaarder veroorzaken om voor tandbederf en gomziekte te worden.

De tandarts zal dan een indruk maken, die als het model zal dienen waarvan de brug, de valse tand en de kronen door een tandlaboratorium zullen worden gemaakt. Een tijdelijke brug zal voor u aan slijtage worden geplaatst terwijl uw brug tot uw volgende bezoek wordt gemaakt. Deze tijdelijke brug zal dienen om uw tanden en gommen te beschermen.
De kronen van de tand

Aangezien wij verouderen, vinden velen van ons zich met tanden die niet meer structureel correct zijn. De kanalen van de wortel, de verloren vullingen, het bederf onder het vullen, de scherf en het barsten van het email zijn alle dingen die tot grote schaaltekorten in de oppervlakte van een tand kunnen leiden. Wanneer de volledige oppervlakte van de tand een probleem is, maar het wortelsysteem is intact, zou een kroon kunnen zijn enkel wat de tandartsorden.

Uw kosmetische tandarts zal gewoonlijk aan de gebieden van het vlekprobleem in uw mond kunnen die tot tandschade en een behoefte aan kronen zou kunnen leiden. Het kauwen de patronen spelen eveneens een grote rol. Door de uiteinden van uw midden en achter geroepen tanden (cusps) selectief te malen uw beet zal veranderen om de spanning op bij-risicotanden te verminderen.

In andere instanties, worden de kronen gebruikt om een daadwerkelijke ontbrekende tand te vervangen. Deze kronen worden aan beide kanten verankerd aan de tanden, met een brugsectie die de twee kronen verbindt. In plaats van bruggen, enige tand tand kunnen implants worden gebruikt die de behoefte elimineren om de kronen te steunen.

Uw kosmetische tandarts zal een indruk van de tand maken en een tandlaboratorium zal tot de kroon leiden. U zult typisch het bureau met een tijdelijke kroon aan slijtage verlaten terwijl de permanente kroon wordt gemaakt - dit vergt ongeveer twee weken. De permanente kroon wordt dan gecementeerd op uw tand. Typisch, slechts twee bezoeken worden vereist voor dit deel van de procedure. Vaak, kan een inleidende restauratie van uw tand worden vereist alvorens een kroon kan worden geplaatst. Om uw tand te stabiliseren, moet het vullen eerst op zijn plaats voorafgaand aan het plaatsen van een kroon worden gezet toe te schrijven aan het verlies van originele tandstructuur. De tand bekroont gewoonlijk het laatst tien tot vijftien jaar.
Methodes van tanden het rechtmaken

De tong steunen zijn gelijkaardig aan klassieke orthodontische steunen maar zijn in bijlage aan het achtereind van de tanden, eerder dan de voorzijde. Hoewel zij nog veel van de problemen van standaardsteunen hebben, zijn zij niet zichtbaar en kunnen door volwassenen worden gekozen die niet zichtbare steunen dit wensen. De tong steunen zijn duurder dan standaardsteunen maar de snelste methode van tanden “ het onzichtbare ” rechtmaken.

Invisalign is één van de nieuwste methodes van tanden het rechtmaken en is uiterst populair met volwassenen. Het bestaan uit een duidelijke vorm die onzichtbare wanneer bijna versleten, Invisalign gebruikt een reeks vormen is die geleidelijk aan de tanden in de gewenste vorm duwen. Invisalign kost niet beduidend meer dan standaard orthodontische steunen, maar kan een overbite verbeteren niet of underbite en is slechts een goede keus voor het minder belangrijke rechtmaken. Invisalign is niet efficiënt op belangrijke problemen, die standaardsteunen kunnen vereisen.
Echte tandinfo. Dental care.


Definities op deze pagina

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Echte tandinfo is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Group of America, Dental care department.