on Czech about Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Czech

on German about Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
German

on English about Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
English

on Spanish about Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Spanish

on French about Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
French

on Greek about Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Greek

on Italian about Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Italian

on Dutch about Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Dutch

on Portuguese about Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Portuguese

on Swedish about Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
SwedishΕξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα home page

 

 

 Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα

 

 

 Dental care. Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σας καταλήγετε την κατοχή 2 απολύτως διαφορετικών συνόλων δοντιών. Το αρχικό σύνολο είναι τα δόντια μωρών (αποβαλλόμενα δόντια) που πέφτουν τελικά έξω. Είναι πιό άσπροι, μαλακότεροι, και λιγότερο εύρωστοι από τα ενήλικα δόντια. Ως εκ τούτου, τείνουν να φθείρουν πολύ γρηγορότερα από τα μόνιμα δόντια, αλλά πέφτουν επίσης έξω για να κάνουν το χώρο για τους. Σιγουρεμένος ότι εκεί � s αρκετό διάστημα στο κενό που προκαλείται από ένα χαμένο δόντι μωρών είναι σημαντικό για τα υγιή ενήλικα δόντια.

Τα δόντια σας είναι κατά πολύ ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Πολλοί άνθρωποι καταλήγουν τα δόντια τους με την ανάρμοστη προφορική υγιεινή. Πρέπει να τους φροντίσετε με να βουρτσίσετε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, μιά φορά ανά ημέρα, και να πάτε για τις κανονικές οδοντικές εξετάσεις τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

Οι νέες εξελίξεις περιλαμβάνουν την εμφύτευση των τεχνητών δοντιών ή των δεσμευτικών θέσεων στις γόμμες ή τη γνάθο αντιβιοτική ίνα για την περιοδοντική ασθένεια χειρουργική επέμβαση καναλιών ρίζας, μια διαδικασία που βελτιώνει τον πόνο επιτρέποντας στα δόντια για να παραμείνει σε ισχύ και σχεδόν ανώδυνα λέιζερ στις οδοντικές κοιλότητες επισκευής, συνήθως που καθιστούν την τοπική αναισθησία περιττή.

Υπάρχουν διάφορες διορθώσεις που μπορείτε να κάνετε στο χρώμα των δοντιών σας καθώς επίσης και τη μορφή των δοντιών σας! Μερικές από τις αιτίες του αποχρωματισμού δοντιών λεκιάζουν, γηράσκων, χημική ζημία, ασθένεια, φάρμακο, και γενετική. Οι οδοντικοί καπλαμάδες (καπλαμάδες δοντιών) χρησιμοποιούνται για να διορθώσουν και το χρώμα και τη μορφή των δοντιών.

Οι οδοντικοί καπλαμάδες (μερικές φορές αποκαλούμενοι τους καπλαμάδες πορσελάνης ή οδοντικά φύλλα πλαστικού πορσελάνης) είναι wafer-thin, επί παραγγελία κοχύλια των δόντι-χρωματισμένων υλικών με σκοπό να καλύψουν την μπροστινή επιφάνεια των δοντιών. Αυτά τα κοχύλια συνδέονται με το μέτωπο των δοντιών που αλλάζουν το χρώμα, τη μορφή, το μέγεθος ή το μήκος τους και με συνέπεια μια βελτιωμένη εμφάνιση.

Ενώ καμία εναλλακτική λύση των καπλαμάδων δεν θα δημιουργήσει την ακριβή ίδια επίδραση, υπάρχουν μερικές δημοφιλείς διαδικασίες που μπορούν να φανούν σημαντικές. Οι κορώνες, ενώ ακριβότερος, ενεργούν επίσης για να καλύψουν το δόντι με ένα προστατευτικό επίστρωμα. Για τα άτομα που θέλουν απλά να λαμπρύνουν τα δόντια τους, πολλές κλινικές προσφέρουν τώρα τη λεύκανση δοντιών, αν και αυτό είναι μια πολύ λιγότερο μόνιμη διαδικασία.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες που οδηγούν στα λεκιασμένα ή αποχρωματισμένα δόντια. Μερικές από τις πιό κοινές αιτίες είναι καθημερινός καφές τρόφιμα και ποτά �, τσάι, σόδα, και το κόκκινο κρασί όλα έχει μια επίδραση λεκιάσματος στο σμάλτο δοντιών. Το κάπνισμα θα σκουρύνει επίσης τα δόντια. Μερικά φάρμακα, εάν λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της πρόωρης παιδικής ηλικίας, μπορούν να οδηγήσουν στα δόντια που είναι αποχρωματισμένα.

Οι οδοντίατροι είναι σε θέση να παρέχουν την πιό δραματική λεύκανση δοντιών. Μερικοί ασθενείς επιλέγουν μια καθαρή εξάρτηση που παρέχει τα αποτελέσματα σε μερικές ημέρες, ενώ επιλέγουν άλλοι μια μονόωρη διαδικασία ότι προηγμένες τεχνολογίες χρήσεων για να λευκάνουν αμέσως τα δόντια αναπτήρας διάφορων σκιών. Οι καθαρές εξαρτήσεις περιλαμβάνουν συνήθως τους συνήθεια-κατάλληλους δίσκους με ένα λευκαίνοντας πήκτωμα carbamide του υπεροξειδίου, που φοριέται για αρκετές ώρες τη φορά κατά τη διάρκεια κάποιου αριθμού εβδομάδων όπως καθορίζεται από τον οδοντίατρο. Αυτές οι εξαρτήσεις είναι συνήθως λιγότερο ακριβές από την ένας-επίσκεψη λευκαίνοντας τις διαδικασίες.

Μερικοί τύποι αποχρωματισμών δοντιών είναι δύσκολο να λευκαθούν και να μεταχειριστούν. Τα δόντια που έχουν υποβληθεί στο τραύμα μπορούν να σκουρύνουν σημαντικά, και να αντισταθούν σε οποιαδήποτε διαδικασία λεύκανσης. Μερικά φάρμακα έχουν επιπτώσεις στα μικρά παιδιά όταν διαμορφώνουν αρχικά τα δόντια τους και μπορούν επίσης να είναι σχεδόν αδύνατα να μεταχειριστούν. Οι οδοντίατροι θα είναι σε θέση να πουν ποιες καταστάσεις μπορούν να οδηγήσουν στον χλωρίνη-ανθεκτικό αποχρωματισμό, και να παρέχουν τις συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο οι αποτελεσματικές διάφορες επεξεργασίες μπορούν να είναι. Σε περιπτώσεις ακραίου αποχρωματισμού που δεν μπορεί να υποβληθεί στα κοινά δόντια που λευκαίνουν τις διαδικασίες, οι καπλαμάδες πορσελάνης που εφαρμόζονται στα δόντια μπορούν να είναι μια εναλλακτική λύση.

Η αποκατάσταση δοντιών ολοκληρώνεται με διάφορες διαφορετικές διαδικασίες και γίνεται συνήθως στα παιδιά και τους εφήβους όταν αρχίζουν τα μόνιμα δόντια τους μέσα. Τα στριμμένα δόντια, συσσωρευμένα δόντια, και overbites ακόμα και και underbites μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα διάφορα δόντια ισιώνοντας τις τεχνικές. Ενώ θεωρούνται καλλυντική διαδικασία, μερικοί άνθρωποι απαιτούν τα δόντια ισιώνοντας για τα δόντια τους ευθυγραμμίζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε το μάσημα είναι δυνατό. Τα αυστηρά overbites και underbites μπορούν να οδηγήσουν κατά σοβαρές συνέπειες με την πάροδο του χρόνου, και ακόμη και τα υπερβολικά συσσωρευμένα δόντια μπορούν να σημάνουν τα προβλήματα υγείας για το στόμα.

Το Invisalign είναι μια από τις νεώτερες μεθόδους αποκατάστασης δοντιών και είναι εξαιρετικά δημοφιλές με τους ενηλίκους. Σύσταση από μια σαφή φόρμα που είναι φοριέται σχεδόν αόρατη όταν, Invisalign χρησιμοποιεί μια σειρά φορμών που ωθούν βαθμιαία τα δόντια στην επιθυμητή μορφή. Το Invisalign δεν κοστίζει σημαντικά περισσότερο από τα τυποποιημένα orthodontic στηρίγματα, αλλά δεν μπορεί να διορθώσει ένα overbite ή underbite και είναι μόνο μια καλή επιλογή για τη δευτερεύουσα αποκατάσταση. Το Invisalign δεν είναι όπως αποτελεσματικό σε σημαντικά προβλήματα, τα οποία μπορούν να απαιτήσουν τα τυποποιημένα στηρίγματα.

Κάποια τρυφερότητα και soreness πρέπει να αναμένονται με οποιαδήποτε μέθοδο δοντιών ισιώνοντας, ιδιαίτερα σύντομα αφότου γίνεται μια ρύθμιση. Το κόκκαλο σε μια πλευρά κάθε φατνίου δοντιού θα συμπιεστεί, και την άλλη πλευρά πρέπει να γεμίσουν μέσα με το νέο κόκκαλο ως κινήσεις δοντιών μέσω του σαγονιού. Τα τυποποιημένα orthodontic στηρίγματα μπορούν να προκαλέσουν την επιφανειακή ενόχληση στο εσωτερικό του στόματος, ένα σύμπτωμα που μπορεί να μειωθεί με gargles αλμυρού ύδατος και ένα μαλακό κερί στην επιφάνεια των υποστηριγμάτων. Οι αυστηρές παρενέργειες στην αποκατάσταση δοντιών είναι σχεδόν ανήκουστες, και η διαδικασία θεωρείται πολύ ασφαλής.

Ίσως υποψήφιος για το δόντι που περιγράφει και που αναδιαμορφώνει, εάν θέλετε τα δόντια σας για να εμφανιστείτε λιγότερο συσσωρευμένα, στερείστε τα τσιπ και τα σπασίματα, έχετε μειώσει τις επικαλύψεις ή για να είστε χωρίς κοιλώματα ή τα αυλάκια στο σμάλτο, αυτή η διαδικασία πρέπει να συζητηθούν με τον καλλυντικό οδοντίατρό σας.

Με τη λίγο οδοντική χάραξη περιγράμματος, μπορείτε να κάνετε μια τεράστια διαφορά με τον τρόπο που αισθάνεστε για το χαμόγελό σας. Η καλή καλλυντική οδοντιατρική μπορεί να σας δώσει ένα χαμόγελο που είναι ο φθόνος άλλοι. Το δόντι που περιγράφει από έναν καλλυντικό οδοντίατρο απαιτεί ότι έχετε τα κανονικά, υγιή δόντια.

Ο καλλυντικός οδοντίατρος θα χαρακτηρίσει τα δόντια σας με ένα μολύβι πριν από την εκτέλεση της διαδικασίας. Αυτό βοηθά τον καλλυντικό οδοντίατρο στη sculpting διαδικασία τους. Σαν τον καλλυντικό οδοντίατρό σας sculpts το δόντι, ατέλειες αποβάλλει επιδέξια ή ελαχιστοποιημένος. Ένα στρώνοντας με άμμο τρυπάνι ή ένα λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει το σμάλτο επιφάνειας μικρών ποσοτήτων βαθμιαία. Οι λειαντικές λουρίδες κινούνται έπειτα πέρα δώθε μεταξύ των δοντιών σας για να διαμορφώσουν τις πραγματικές πλευρές των δοντιών σας. Κατόπιν τα δόντια λειαίνονται και γυαλίζονται. Συνήθως το αναισθητικό δεν απαιτείται. Τα δόντια που περιγράφουν και που αναδιαμορφώνουν συνήθως παίρνουν μια έως τρεις επισκέψεις.

Η χάραξη περιγράμματος των δοντιών μπορεί επίσης να βοηθήσει τα σωστά μικρά προβλήματα με το δάγκωμα. Είναι κοινό για τη σύνδεση που συνδυάζεται με το δόντι που αναδιαμορφώνει για να επιτύχει ένα όμορφο χαμόγελο. Υπάρχουν πραγματικά διάφοροι τρόποι να αλλαχτεί η εμφάνιση των δοντιών σας. Πολλές φορές αυτές οι διάφορες διαδικασίες συνδυάζονται με τους διαφορετικούς τρόπους να παραδώσουν ότι χαμόγελο των ονείρων σας.

Εάν έχετε μια κοιλότητα σε ένα δόντι, οι σπασμένες γαρνιτούρες, οι γαρνιτούρες υδραργύρου, ή οι γαρνιτούρες αμαλγαμάτων, αυτός ο τύπος οδοντικής πλήρωσης αξίζει πραγματικά με τον οδοντίατρό σας. Οι γαρνιτούρες υδραργύρου ή οι γαρνιτούρες αμαλγαμάτων μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν με τις πολύ ελκυστικότερες χρωματισμένες γαρνιτούρες. Αυτές οι γαρνιτούρες ενισχύουν πραγματικά το δόντι σας πέρα από το επίπεδο που είχε με τις γαρνιτούρες αμαλγαμάτων.

Ένα πρόσθετο οδοντικό υλικό χρησιμοποιείται έπειτα για να ανοίξει τους πόρους της οδοντίνης του δοντιού σας και τραχύνει επάνω την επιφάνεια του εκτεθειμένου σμάλτου. Αυτό επιτυγχάνει τον καλύτερο και ισχυρότερο δεσμό. Η ρητίνη δεσμών εφαρμόζεται για να κολλήσει το σύνθετο στο δόντι σας. Αυτό το υλικό αποτελείται από την ίδια οδοντική ρητίνη όπως το σύνθετο εντούτοις αυτό είναι πολύ περισσότερο ρευστό. Αυτό το στρώμα έπειτα και θεραπεύεται με ένα πολύ φωτεινό φως.

Οι σύνθετες γαρνιτούρες ρητίνης εφαρμόζονται στα λεπτά στρώματα, και ενισχύονται αργά για να διαμορφώσουν την πλήρη πλήρωση. Ένα φωτεινό οδοντικό φως θα σκληρύνει κάθε στρώμα προτού να εφαρμοστεί ο επόμενος. Μόλις ολοκληρωθεί η πλήρωσή σας, ο οδοντίατρός σας θα χρησιμοποιήσει ένα πρόσθετο έγγραφο, αρθρώνοντας έγγραφο, για να ρυθμίσει το ύψος της οδοντικής πλήρωσής σας και ότι το δάγκωμά σας παραμένει σωστό. Το δόντι σας είναι έπειτα γυαλισμένο.

Ο καλλυντικός οδοντίατρός σας θα είναι σε θέση συνήθως στις προβληματικές περιοχές σημείων στο στόμα σας που μόλυβδος δυνάμεων στη ζημία δοντιών και μια ανάγκη για τις κορώνες. Τα σχέδια μασήματος διαδραματίζουν έναν μεγάλο ρόλο επίσης. Με επιλεκτικά να αλέσει τις άκρες των μέσων και πίσω δοντιών σας (αποκαλούμενων cusps) θα αλλάξει το δάγκωμά σας για να μειώσει την πίεση στα δόντια -κινδύνου.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι κορώνες χρησιμοποιούνται για να αντικαταστήσουν ένα πραγματικό ελλείπον δόντι. Αυτές οι κορώνες δένονται στα δόντια από κάθε πλευρά, με ένα τμήμα γεφυρών που συνδέει τις δύο κορώνες. Αντί των γεφυρών, τα ενιαία οδοντικά μοσχεύματα δοντιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν που εξαλείφουν την ανάγκη για τις κορώνες.

Σε μερικές περιπτώσεις ο καλλυντικός οδοντίατρός σας μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει ένα βατραχοπέδιλο αντί μιας προσωρινής κορώνας. Ένα βατραχοπέδιλο είναι ένα ψεύτικο δόντι για να πάρει προσωρινά τη θέση ενός ελλείποντος δοντιού προτού να τοποθετηθεί η μόνιμη κορώνα. Ένα βατραχοπέδιλο μπορεί να συνδεθεί μέσω είτε ενός καλωδίου είτε ενός πλαστικού κομματιού που ταιριάζει στη στέγη του στόματός σας. Τα βατραχοπέδιλα προορίζονται να είναι μια προσωρινή λύση αναμένοντας τη μόνιμη κορώνα.

Υπάρχουν βασικά τρεις τύποι κορωνών, εκείνοι φιαγμένοι από χρυσές, κεραμικές κορώνες και κεραμικός-επενδυμένες χρυσές κορώνες. Οι χρυσές και μέταλλο-κεραμικές κορώνες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και χρησιμοποιούνται κανονικά στους τραπεζίτες, όπου οι δυνάμεις από το μάσημα και τη λείανση είναι οι πιό επικρατώνι. Οι κεραμικές κορώνες χρησιμοποιούνται πρώτιστα για τα μπροστινά δόντια, δεδομένου ότι μπορούν καλύτερα να μοιάσουν με το φυσικό χρώμα δοντιών.

Μια οδοντική γέφυρα είναι ένα ψεύτικο δόντι, γνωστό ως του Πόντου, το οποίο λιώνεται μεταξύ δύο κορωνών πορσελάνης για να συμπληρώσει την περιοχή που αφήνεται από ένα ελλείπον δόντι. Οι δύο κορώνες που κρατούν το σε ισχύ που είναι συνημμένες επάνω στα δόντια σας σε κάθε πλευρά του ψεύτικου δοντιού. Αυτό είναι γνωστό ως σταθερή γέφυρα. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει ένα ή περισσότερα ελλείποντα δόντια. Οι σταθερές γέφυρες δεν μπορούν να ληφθούν από το στόμα σας όπως δύναμη κάνετε με τις μετακινούμενες μερικές οδοντοστοιχίες.

Ίσως υποψήφιος για τις οδοντικές γέφυρες, εάν έχετε τα ελλείποντα δόντια και έχετε τις ορθές προφορικές πρακτικές υγιεινής, εσείς πρέπει να συζητήσετε αυτήν την διαδικασία με τον καλλυντικό οδοντίατρό σας. Εάν οι χώροι αφήνονται ασυμπλήρωτοι, μπορούν να αναγκάσουν τα περιβάλλοντα δόντια για να παρασύρουν από τη θέση. Επιπλέον, τα διαστήματα από τα ελλείποντα δόντια μπορούν να αναγκάσουν τα άλλα δόντια σας και τις γόμμες σας για να γίνουν πολύ πιό ευαίσθητες στην αποσύνθεση δοντιών και την ασθένεια γόμμας.

Ο οδοντίατρος θα κάνει έπειτα μια εντύπωση, η οποία θα χρησιμεύσει ως το πρότυπο από το οποίο η γέφυρα, το ψεύτικες δόντι και οι κορώνες θα γίνουν από ένα οδοντικό εργαστήριο. Μια προσωρινή γέφυρα θα τοποθετηθεί για σας στην ένδυση ενώ η γέφυρά σας γίνεται μέχρι την επόμενη επίσκεψή σας. Αυτή η προσωρινή γέφυρα θα χρησιμεύσει να προστατεύσει τα δόντια και τις γόμμες σας.

Η απώλεια δοντιών είναι κάτι κανένας αναμένει με ενδιαφέρον. Εάν χάνετε ένα ή περισσότερα δόντια, έχετε διάφορες επιλογές, μια από τις οποίες είναι οδοντικά μοσχεύματα. Το σας οφείλετε σε που ενημερώνεστε όπως πιθανών για αυτές τις επιλογές. Έχοντας αυτό υπόψη, έχουμε δημιουργήσει αυτό το τμήμα οδοντικών μοσχευμάτων. Αρχίστε περισσότεροι για τα οδοντικά μοσχεύματα για την αντικατάσταση δοντιών exacltly τώρα!

Τα οδοντικά μοσχεύματα είναι κοu'φώματα του τιτανίου που βιδώνονται χειρουργικά στο κόκκαλο σαγονιών σας. Το μόσχευμα είναι μια άγκυρα για ένα φυσικά-εμφανιμένος ψεύτικο δόντι ή ένα σύνολο ψεύτικων δοντιών. Το ποσοστό επιτυχίας οδοντικών μοσχευμάτων εξαρτάται από όπου τα μοσχεύματα τοποθετούνται και ο σκοπός τους. Χαρακτηριστικά καλύτερα τοποθετούνται στην μπροστινή μερίδα του χαμηλότερου σαγονιού σας.

Εάν χάνετε ένα δόντι ή τα όλα δόντια σας, τα μοσχεύματα μπορούν καλά να είναι για σας. Εφ' όσον έχετε αρκετό κόκκαλο στον τομέα του ελλείποντος δοντιού για να διευκολύνετε το αγκυροβόλιο των μοσχευμάτων, αυτή η διαδικασία μπορεί να παραγάγει τα τεράστια αποτελέσματα. Εάν δεν έχετε αρκετό κόκκαλο για αυτόν το λόγο, ένα εμβόλιο κόκκαλων μπορεί να είναι απαραίτητο.

Εάν χάνετε ένα δόντι ή τα όλα δόντια σας, τα μοσχεύματα μπορούν καλά να είναι για σας. Εφ' όσον έχετε αρκετό κόκκαλο στον τομέα του ελλείποντος δοντιού για να διευκολύνετε το αγκυροβόλιο των μοσχευμάτων, αυτή η διαδικασία μπορεί να παραγάγει τα τεράστια αποτελέσματα. Εάν δεν έχετε αρκετό κόκκαλο για αυτόν το λόγο, ένα εμβόλιο κόκκαλων μπορεί να είναι απαραίτητο. Μια διαδικασία το κόκκαλο είναι γνωστή ως μπόλιασμα κόκκαλων. Το μπόλιασμα κόκκαλων είναι κοινό με τα οδοντικά μοσχεύματα. Το κόκκαλο που χρησιμοποιείται είναι ένας από τρεις τύπους. Το προτιμημένο κόκκαλο για να χρησιμοποιήσει λαμβάνεται από άλλες περιοχές του στόματός σας ή συλλέγεται σε μια συσκευή αναρρόφησης καθώς η διάτρηση των περιοχών για τα οδοντικά μοσχεύματα εμφανίζεται. Μερικές φορές το κόκκαλο λαμβάνεται από τις περιοχές όπως ένα ισχίο (αυτό απαιτεί έναν ορθοπεδικό χειρούργο και ένα λειτουργούν δωμάτιο). Η τρίτη πηγή για το αναγκαίο κόκκαλο είναι ένας συνθετικός τύπος. Αυτό είναι ο λιγότερος προτιμημένος τύπος κόκκαλου για να χρησιμοποιηθεί για αυτήν την διαδικασία.

Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα. Dental care.


Εξήγηση όρων

Καπλαμάς


Οδοντικά μοσχεύματα


Οδοντικές γαρνιτούρες


Οδοντοστοιχίες


αναισθησία


γέφυρα


λεύκανση δοντιών


οδοντικές κοιλότητες


οδοντική κορώνα


πορσελάνη


στοματολογία


Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Dental care ονομασμένος Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Dental care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Dental care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Group of America, Dental care department.