on Czech about Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los
Czech

on German about Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los
German

on English about Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los
English

on Spanish about Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los
Spanish

on French about Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los
French

on Greek about Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los
Greek

on Italian about Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los
Italian

on Dutch about Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los
Dutch

on Portuguese about Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los
Portuguese

on Swedish about Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los
SwedishΑποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los home page

 

 

 Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los

Hair care. Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los.

Μάθετε την απώλεια τρίχας

Μια από την αρχική αιτία της απώλειας τρίχας είναι ένα υψηλό ποσό της αρσενικής ορμόνης, dihydrotestosterone (DHT) μέσα στο θυλάκιο τρίχας. DHT παράγεται από την τεστοστερόνη στους προστατικούς, διάφορους επινεφρίδιους αδένες, και το κρανίο. Μετά από μια χρονική περίοδο, μια αφθονία πλεονάσματος του DHT αναγκάζει το θυλάκιο τρίχας για να υποβιβάσει και κονταίνει την ενεργό φάση της τρίχας.

Η σημαντικότερη αιτία της απώλειας τρίχας είναι ανεπαρκής διατροφή. Ακόμη και μια μερική έλλειψη σχεδόν οποιασδήποτε θρεπτικής ουσίας μπορεί να αναγκάσει την τρίχα για να πέσει. Αλλά η τρίχα αυξάνεται κανονικά μετά από μια φιλελεύθερη εισαγωγή αυτών των βιταμινών. Ένας υψηλός - η πρωτεΐνη και και μια πλούσια διατροφή σιδήρου συστήνονται για την απώλεια τρίχας. Μια επαρκής εισαγωγή των ακατέργαστων λαχανικών, νωποί καρποί, σαλάτες, πράσινα φυλλώδη λαχανικά πρέπει να περιληφθεί στη διατροφή σε κανονική βάση.

Μια άλλη σημαντική αιτία της μειωμένης τρίχας είναι πίεση, όπως η ανησυχία, η ανησυχία και ο ξαφνικός κλονισμός. Μόλυβδοι πίεσης σε μια αυστηρή ένταση στο δέρμα του κρανίου. Αυτό έχει επιπτώσεις στον ανεφοδιασμό της ουσιαστικής διατροφής που απαιτείται για την υγιή αύξηση της τρίχας.

Η μείωση κρανίων εκτελείται στους ασθενείς με τα καθορισμένα με σαφήνεια φαλακρά σημεία της περιοχής κορωνών του κρανίου. Γίνεται μερικές φορές από κοινού με το transplantaion τρίχας για να μειώσει το μέγεθος του φαλακρού κρανίου, ειδικά στους ασθενείς που δεν έχουν αρκετή τρίχα χορηγών για να καλύψουν τις φαλακρές περιοχές.

Για τα άτομα, η απώλεια τρίχας είναι αρσενική φαλάκρα σχεδίων. Ναι, υπάρχουν άλλοι τύποι απωλειών τρίχας, συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων όρων όπως alopecia τα totalis και alopecia τα universalis, όπου το ολόκληρο κρανίο και το ολόκληρο σώμα, αντίστοιχα, γίνονται απολύτως φαλακρά οφειλόμενα σε έναν προερχόμενο από ιό όρο που είναι αμετάκλητος. Υπάρχει επίσης φαλάκρα μπαλωμάτων, στην οποία η τρίχα εμπίπτει έξω στα μπαλώματα του κρανίου. Αυτό προκαλείται από την πίεση ή τη φτωχή διατροφή ή τους δυσμενείς όρους κρανίων. Αλλά η τρίχα θα αυξηθεί συνήθως πίσω μόλις αποκατασταθεί η αιτία.

Αρσενική φαλάκρα σχεδίων που είναι ο όρος αρμόδιος για πάνω από 98% όλης της απώλειας τρίχας στα άτομα. Παίρνει το όνομά του από το σχέδιο της απώλειας τρίχας, το οποίο οδηγεί τελικά σε ένα πέταλο της τρίχας που κατοικεί στις πλευρές και το πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ η κορυφή του κεφαλιού είναι απολύτως φαλακρή. Μερικά άτομα αρχίζουν MPB με την απώλεια της τρίχας hairline τους. Άλλοι αρχίζουν στην κορώνα.

Minoxidil (Rogaine). Αυτό το εξωχρηματιστηριακό φάρμακο εγκρίνεται για την επεξεργασία androgenetic alopecia και alopecia του areata. Το Minoxidil είναι ένα υγρό που τρίβετε στο κρανίο σας δύο φορές καθημερινά για να ξαναμεγαλώσετε την τρίχα και για να αποτρέψετε την περαιτέρω απώλεια. Μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν κάποιο regrowth τρίχας ή ένα πιό αργό ποσοστό και απώλειας τρίχας ή οι δύο. Το Minoxidil είναι διαθέσιμο σε μια λύση 2 τοις εκατό και σε μια λύση 5 τοις εκατό.

Η νέα τρίχα ως αποτέλεσμα της χρήσης minoxidil μπορεί να είναι λεπτύτερη και κοντύτερη από την προηγούμενη τρίχα. Αλλά μπορεί να υπάρξει αρκετό regrowth για μερικούς ανθρώπους για να κρύψει τα φαλακρά σημεία τους και να το έχει να συνδυάσει με την υπάρχουσα τρίχα. Η νέα τρίχα σταματά σύντομα αφότου διακόπτετε τη χρήση του minoxidil. Εάν δοκιμάζετε τα ελάχιστα αποτελέσματα μέσα σε έξι μήνες, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει τη χρήση. Οι παρενέργειες μπορούν να περιλάβουν την ενόχληση του κρανίου.

Το Finasteride δεν εγκρίνεται προς χρήση από τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, θέτει το σημαντικό κίνδυνο στις γυναίκες της τεκνοποιητικής ηλικίας. Εάν είστε έγκυος γυναίκα, μην χειριστείτε ακόμη και τις συντριμμένες ή σπασμένες ταμπλέτες finasteride επειδή η απορρόφηση του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρές ατέλειες γέννησης στα αρσενικά έμβρυα.
Υπερβολικές αιτίες απώλειας τρίχας

Η απώλεια τρίχας και η λεπταίνοντας τρίχα μπορούν να παρουσιαστούν επάνω από ποικίλους διαφορετικούς όρους. Αν και, πολλοί ερευνητές καρφώνουν ακόμα την μεγαλύτερη μέρος της επίπληξης στη γενετική. Ο πιό κοινός τύπος απώλειας τρίχας αναφέρεται ως «απώλεια τρίχας σχεδίων» (αρρενογόνο alopecia). Πολλές φυσικές επεξεργασίες απώλειας τρίχας υπάρχουν που μπορούν να βοηθήσουν να εξετάσουν την απώλεια τρίχας σχεδίων. Απαριθμημένοι κατωτέρω είναι άλλοι όροι που μπορούν να προκαλέσουν την απώλεια τρίχας και τη λεπταίνοντας τρίχα.

Θεωρείτε ότι είστε μοναδικός τρίχα απώλειας; Δεν είστε! Η πιό κοινή μορφή απώλειας τρίχας, Alopecia Androgentic, ή φαλάκρας σχεδίων, είναι εμπειρία από 50-80% των καυκάσιων ατόμων. Ο αριθμός κινεζικών αρσενικών επηρεασθε'ντων είναι τα μισά από τα καυκάσια αντίστοιχα ενώ αφρικανικοί Αμερικανοί έχουν μια χαμηλότερη επίπτωση του όρου επίσης. Για τις γυναίκες androgenetic alopecia εμφανίζεται μεταξύ 20-40% του γενικού γυναικείου πληθυσμού. Εν περιλήψει, είναι ασφαλές να ειπωθεί ότι η φαλάκρα σχεδίων βιώνεται από τον κανόνα του πληθυσμού, δεν είστε μόνοι, αλλά πραγματικά στην πλειοψηφία.

Alopecia Areata - σε αυτόν τον τύπο απώλειας τρίχας, η τρίχα πέφτει συνήθως έξω, με συνέπεια τα συνολικά ομαλά, στρογγυλά μπαλώματα για το μέγεθος ενός νομίσματος ή μεγαλύτερος. Μπορεί, σπάνια, να οδηγήσει στην πλήρη απώλεια τρίχας κρανίων και σωμάτων. Αυτή η ασθένεια μπορεί να έχει επιπτώσεις στα παιδιά ή τους ενηλίκους οποιασδήποτε ηλικίας. Η αιτία alopecia του areata είναι άγνωστη. Εκτός από την απώλεια τρίχας, τα επηρεασθε'ντα πρόσωπα είναι γενικά στην άριστη υγεία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τρίχα ξαναμεγαλώνει από το. Οι δερματολόγοι μπορούν να θεραπεύσουν πολλούς ανθρώπους με αυτόν τον όρο. Οι επεξεργασίες περιλαμβάνουν τα επίκαιρα φάρμακα, ένα πρόσθετο είδος ελαφριάς επεξεργασίας, ή σε μερικές περιπτώσεις τα χάπια.

Alopecia τοκετός Areata - όταν οι γυναίκες είναι έγκυες, περισσότεροι των τριχών της θα αυξάνονται. Εντούτοις, αφότου παραδίδει μια γυναίκα το μωρό της, πολλές τρίχες εισάγουν τη στηργμένος φάση του κύκλου τρίχας. Μέσα σε δύο έως τρεις μήνες, μερικές γυναίκες θα παρατηρήσουν την τρίχα μεγάλων ποσών στις βούρτσες και τις χτένες τους. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έναν έως έξι μήνες, αλλά επιλύει εντελώς στις περισσότερες περιπτώσεις.

Φάρμακα - μερικά φάρμακα συνταγών μπορούν να προκαλέσουν το προσωρινό σκόρπισμα τρίχας. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν μερικά από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τα εξής: gout, αρθρίτιδα, κατάθλιψη, προβλήματα καρδιών, υψηλή πίεση αίματος, ή thinner αίματος. Οι υψηλές δόσεις της βιταμίνης Α μπορούν επίσης να προκαλέσουν το σκόρπισμα τρίχας.

Θεραπείες καρκίνου - μερικές θεραπείες καρκίνου θα αναγκάσουν τα κύτταρα τρίχας για να σταματήσουν. Οι τρίχες γίνονται λεπτές και διακόπτουν δεδομένου ότι βγαίνουν το κρανίο. Αυτό εμφανίζεται μια έως τρεις εβδομάδες μετά από την επεξεργασία. Οι ασθενείς μπορούν να χάσουν μέχρι 90 τοις εκατό της τρίχας κρανίων τους. Η τρίχα θα ξαναμεγαλώσει αφότου τελειώνει η επεξεργασία. Οι ασθενείς μπορούν να θελήσουν να πάρουν τις περούκες πριν από τη θεραπεία.

Χάπια ελέγχου γέννησης - οι γυναίκες που χάνουν την τρίχα παίρνοντας τα χάπια ελέγχου γέννησης έχουν συνήθως μια κληρονομημένη τάση για την εκλέπτυνση τρίχας. Εάν η εκλέπτυνση τρίχας εμφανίζεται, μια γυναίκα μπορεί να συμβουλευθεί gynecologist της για τη μετατροπή σε ένα άλλο χάπι ελέγχου γέννησης. Όταν οι γυναίκες σταματούν τα προφορικά αντισυλληπτικά, μπορεί να παρατηρήσει ότι η τρίχα της αρχίζει δύο ή τρεις μήνες αργότερα. Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για έξι μήνες όταν σταματά συνήθως. Αυτό είναι παρόμοιο με την απώλεια τρίχας μετά από τη γέννηση ενός παιδιού. Δείτε τα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν την απώλεια τρίχας.

Τρίχα που τραβά (Trichotillomania) - τα παιδιά και μερικές φορές οι ενήλικοι θα στρίψουν ή θα τραβήξουν την τρίχα, brows ή τα μαστίγιά τους έως ότου βγαίνουν. Στα παιδιά ειδικά, αυτό είναι συχνά ακριβώς μια κακή συνήθεια που παίρνει καλύτερα όταν εξηγούνται τα επιβλαβή αποτελέσματα εκείνης της συνήθειας. Μερικές φορές το τράβηγμα τρίχας μπορεί να είναι μια αντιμετωπίζοντας απάντηση στις δυσάρεστες πιέσεις και είναι περιστασιακά ένα σημάδι ενός σοβαρού προβλήματος που χρειάζεται τη βοήθεια ενός διανοητικού προσφέροντος ιατρικές υπηρεσίες.
Μεταμόσχευση τρίχας σήμερα

Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια χειρουργική μορφή που χρησιμοποιείται για τη διόρθωση αρρενογόνο alopecia, που σημαδεύει alopecia, και άλλες αιτίες μόνιμο alopecia.

Η μεταμόσχευση τρίχας γίνεται με την τοπική αναισθησία ως διαδικασία εξωτερικών ασθενών. Η τρίχα και τα θυλάκια αφαιρούνται από τη «περιοχή χορηγών» της μόνιμης τρίχας κατά μήκος του πίσω μέρους και των πλευρών του κεφαλιού. Αυτή η περιοχή καλύπτεται αμέσως από την περιβάλλουσα τρίχα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι απαιτούν περισσότερες από μια συνόδους, κάθε μια που χωρίζεται κατά διαστήματα τουλάχιστον έξι μήνες χώρια κάθε έναν για να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση τρίχας σε μια περιοχή. Ο συγχρονισμός και ο αριθμός μεταμοσχεύσεων εξαρτώνται από το ποσό τρίχας έχετε πότε αρχίζετε, πόσος αναμένεστε που θα συνεχίσετε να χάνετε χωρίς τη μεταμόσχευση και πόσος πυκνότητα τρίχας που επιθυμείτε.

Στα χέρια των καλά εκπαιδευμένων και πεπειραμένων παθολόγων, και χρησιμοποίηση των νεώτερων τεχνικών με τα μικρότερα εμβόλια, η τρίχα αυξάνεται στην κατάλληλη κατεύθυνση με επενδυμένο με φτερά hairline, και ένα ιδιαίτερα αισθητικό αποτέλεσμα.

Η περιοχή από όπου η τρίχα λαμβάνεται είναι συνήθως μια λεπτή γραμμή σημαδιών που κρύβεται από τη μόνιμη τρίχα σε εκείνη την περιοχή. Μετά από τη διαδικασία υπάρχουν μικροσκοπικά σημάδια όπου τα εμβόλια έχουν τοποθετηθεί. Αρχικά υπάρχουν μερικοί που πέρα από αυτές τις περιοχές (5-14 ημέρες) αλλά μετά από αυτό, αυτές οι περιοχές δεν είναι συνήθως ανιχνεύσιμες.

Η μεταμόσχευση τρίχας μπορεί να γίνει και στους ασθενείς με την προηγμένη φαλάκρα και νωρίτερα την εκλέπτυνση. Οι νεώτερες θεραπείες ανδρών όπως Propecia ή και ανδρών και γυναικών, όπως Rogaine πρέπει να εξεταστούν επίσης ειδικά στους ασθενείς με νωρίτερα να λεπτύνουν ως αυτά τα φάρμακα συχνά αργά σημαντικά την πρόοδο της απώλειας τρίχας. Γενικά, η μεταμόσχευση τρίχας δεν εξετάζεται για τους ασθενείς νεώτερους από τη μέση δεκαετία του '20 τους λόγω της δυσκολίας στην πρόβλεψη της τελευταίας έκτασης της απώλειας τρίχας.

Εάν η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια βιώσιμη επιλογή για μια γυναίκα με ήπιο να συγκρατήσει την απώλεια τρίχας είναι μια ερώτηση που απαντιέται από τις στενές διαβουλεύσεις μεταξύ της γυναίκας και του ειδικού αποκατάστασης τρίχας παθολόγων. Σε εκείνο τον προσδιορισμό θα πάει το ιατρικό ιστορικό του ασθενή, ιστορία απώλειας τρίχας, οικογένεια ιατρικά και ιστορία απώλειας τρίχας, φυσική εξέταση, εξέταση κρανίων και εργαστηριακές δοκιμές όπως υποδεικνύεται από άλλα αποτελέσματα εξέτασης.
Κανονική αύξηση τρίχας

Εάν έχετε την ευθεία ή σγουρή τρίχα εξαρτάται από τη μορφή του φλοιού. Εάν η διατομή του φλοιού είναι στρογγυλή θα έχετε την ευθεία τρίχα, εάν ο φλοιός είναι ωοειδής που διαμορφώνεται εσείς θα έχει τη σγουρή ή κυματιστή τρίχα.

Η τρίχα που είναι σκοτεινή και πολύ ορατή είναι γνωστή ως τελική τρίχα. Η τελική τρίχα είναι η τρίχα που αναφέρουμε όταν συζήτηση για την τρίχα. Εάν μια τρίχα είναι μια λεπτή τρίχα vellus ή μια παχιά σκοτεινή τρίχα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το θυλάκιο που παράγει την τρίχα. Τα άτομα η παχιά τελική τρίχα αντικαθίσταται συχνά από τη λεπτή τρίχα vellus. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα της τρίχας παράγοντας τον εξοπλισμό, το θυλάκιο, υφισμένος τη φυσική ζημία και όντας ανίκανος να παραγάγει την τελική τρίχα.

Το μέσο καυκάσιο πρόσωπο έχει 5 εκατομμύριο τρίχες των οποίων 100.000 - 150.000 είναι στο κεφάλι. Το Blondes όχι μόνο έχει περισσότερη διασκέδαση, έχουν επίσης περισσότερη τρίχα, περίπου 140.000 περισσότερο από μέσα, Brunettes έχουν ελαφρώς υψηλότερο από τη μέση τρίχα για 105.000 τρίχες, και redheads έχει λίγο λιγότερο από μέσες περίπου 90.000 τρίχες.

Περίπου 90 τοις εκατό της τρίχας στο κρανίο ενός προσώπου αυξάνονται σε οποιοδήποτε χρόνο. Η φάση αύξησης διαρκεί μεταξύ δύο και έξι ετών. Δέκα τοις εκατό της τρίχας είναι σε μια στηργμένος φάση που διαρκεί δύο έως τρεις μήνες. Στο τέλος του στηργμένος σταδίου της, η τρίχα ρίχνεται. Όταν μια τρίχα ρίχνεται, μια νέα τρίχα από το ίδιο θυλάκιο αντικαθιστά την και τις αυξανόμενες ενάρξεις κύκλων πάλι.
Άκρες προσοχής τρίχας

Πολλοί άνθρωποι (λανθασμένα) θα ρίξουν μια χούφτα του σαμπουάν στο κεφάλι τους και θα το ξεπλύνουν έπειτα μακριά. Το σαμπουάν πρέπει να εργαστεί μέσω της όλης τρίχας σας, καθώς επίσης και του κρανίου και hairline.

Συχνά μπορεί να στεγνώσει την τρίχα σας και, επομένως, πρέπει να ακολουθηθεί με την χρήση ενός ενυδατικού εδαφοβελτιωτικού. Είναι πολύ σημαντικό να απασχοληθεί το εδαφοβελτιωτικό μέσω της όλης τρίχας σας και να αφεθεί μέσα για τρία έως πέντε λεπτά. Πάλι, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν με κακό τρόπο και κάνουν κακή χρήση το εδαφοβελτιωτικό με να μην απασχοληθούν σε το κατευθείαν στις άκρες της τρίχας και να μη μην αφήσουν το επάνω αρκετό καιρό.

Η σωστή χρήση των εδαφοβελτιωτικών που περιέχουν τις ελαφριές πρωτεΐνες πρωτεΐνες κερατινών, όπως οι υδρολυμένες ανθρώπινης τρίχας, μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει την τρίχα σας. Ένα καλό εδαφοβελτιωτικό με αυτές τις πρωτεΐνες μπορεί εύκολα να διαπεράσει τον άξονα τρίχας για να ξαναγεμίσει τις θρεπτικές ουσίες. Αυτές οι πρωτεΐνες μπορούν επίσης να επισκευάσουν τις διασπασμένες άκρες. Οι διασπασμένες άκρες αναπτύσσονται αφότου έχει γδυθεί η προστατευτική επιδερμίδα μακρυά από το τέλος χημικών ουσιών ινών τρίχας των σκληρών ως συνέπεια ή ακόμα και του σφριγηλού βουρτσίσματος.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την τρίχα σας με την πρόκληση της οξείδωσης των μορίων θείου μέσα στον άξονα τρίχας, αφήνοντας την τρίχα αδύνατη, εύθραυστη, ξηρά και εξασθενισμένη. Οι άνθρωποι που λευκαίνουν ή φωτίζουν το φυσικό χρώμα τρίχας τους μπορούν επίσης να παρατηρήσουν τις αλλαγές χρώματος προσβολών στην τρίχα τους όταν εκτίθεται στον ήλιο.
Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los. Hair care.


Ορισμοί και όροι σε αυτήν την σελίδα

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Αποκατάσταση τρίχας ως λύση τρίχας los είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Group of America, Hair care department.