on Czech about Geavanceerde huidzorg
Czech

on German about Geavanceerde huidzorg
German

on English about Geavanceerde huidzorg
English

on Spanish about Geavanceerde huidzorg
Spanish

on French about Geavanceerde huidzorg
French

on Greek about Geavanceerde huidzorg
Greek

on Italian about Geavanceerde huidzorg
Italian

on Dutch about Geavanceerde huidzorg
Dutch

on Portuguese about Geavanceerde huidzorg
Portuguese

on Swedish about Geavanceerde huidzorg
SwedishGeavanceerde huidzorg home page

 

 

Sommige mensen, geen kwestie hoe zij oud krijgen, verliezen nooit hun schoonheid - zij bewegen het slechts van hun gezichten in hun harten.

Martin Buxbaum
Geavanceerde huidzorg

Skin care. Geavanceerde huidzorg.

Wat is huid?

In zootomy en de dermatologie, is de huid een orgaan van het integumentary systeem dat uit een laag weefsels wordt samengesteld die onderliggende spieren en organen beschermen. Als interface met de omgeving, speelt het de belangrijkste rol in het beschermen tegen ziekteverwekkers. Zijn andere hoofdfuncties zijn isolatie en temperatuurregelgeving, sensatie en vitamine D en de synthese van B.

De huid heeft pigmentatie, die door melanocytes wordt verstrekt, die enkele potentieel gevaarlijke straling in zonlicht absorbeert. Het bevat ook de reparatieenzymen van DNA die UVschade omkeren, en de mensen die de genen voor deze enzymen niet hebben lijden aan hoge tarieven van huidkanker. Één vorm hoofdzakelijk die door UVlicht, kwaadaardige melanoma wordt veroorzaakt, is bijzonder invasief, veroorzakend het om snel uit te spreiden, en kan vaak dodelijk zijn. De menselijke huidpigmentatie vari�ërt onder bevolking op een opvallende manier. Dit heeft soms geleid tot de classificatie van mensen op basis van huidkleur. Zie het artikel op menselijke huidkleur.

De buitenste epidermis is bestaat uit gelaagd squamous epithelium met een onderliggend kelderverdiepingsmembraan. Het bevat geen bloedvat, en door verspreiding van dermis gevoed. Het belangrijkste type van cellen die omhoog de epidermis maken is keratinocytes, met ook aanwezige melanocytes en cellen Langerhans. De epidermis kan verder in de volgende lagen (begin met de buitenste laag) worden onderverdeeld: corneum, lucidum, granulosum, spinosum, basale. De cellen worden gevormd door mitose bij de diepste lagen. Zij bewegen zich op lagen het van vorm veranderen en samenstelling aangezien zij onderscheiden, veroorzakend uitdrukking van nieuwe types van keratinegenen. Zij bereiken uiteindelijk corneum en worden weg afgeworpen (afschilfering). Dit proces wordt genoemd keratinization en plaatsvindt binnen ongeveer 30 dagen. Deze laag van huid is de oorzaak van het houden van water in het lichaam en het weg houden van andere schadelijke chemische producten en ziekteverwekkers.

De belangrijkste celtypes van huid zijn fibroblasten, adipocytes (vette opslag) en macrophages. Sebaceous klieren zijn exocrineklieren die vetafscheiding, een mengsel van lipiden en wasachtige substanties produceren: smering, waterdicht makend, het zacht worden en antibactericidal de acties zijn onder de vele functies van vetafscheiding. De klieren van het zweet stellen via een buis op de huid open door een porie.

De functies van de huid zijn gestoord wanneer het vuil is en het wordt gemakkelijker beschadigd. De versie van antibacteriële samenstellingendalingen. De vuile huid is naar voren meer gebogen om besmettingen te ontwikkelen. De schoonheidsmiddelen zouden zorgvuldig moeten worden gebruikt omdat deze allergische reacties kunnen veroorzaken. Elk seizoen vereist geschikte kleding om de verdamping van het zweet te vergemakkelijken. Het zonlicht, het water en de lucht spelen een belangrijke rol in het houden van de huid gezond.

De huid steunt zijn eigen ecosystemen van micro-organismen, met inbegrip van gist en bacteriën, die door om het even welke hoeveelheid niet kunnen worden verwijderd het schoonmaken. In het algemeen houden deze organismen elkaar in controle en maken deel uit van een gezonde huid. Wanneer het saldo wordt gestoord, e.g., door antibiotica die bacteriën doden, kunnen er een te sterke groei en een besmetting zijn door gist. De huid is ononderbroken met de binnen epitheliaale voering van het lichaam bij de openingen, elk waarvan zijn eigen aanvulling van flora steunt.
Een routine van de huidzorg

In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn. Als u uw huid behandelt, zal uw huid u behandelen! Als uw geplakt in een sleur van de huidzorg, of als u enkel kijkt om een beetje over de grondbeginselen van huidzorg meer te leren, wordt gelezen die meer over deze belangrijke stap in uw dagelijkse activiteiten te leren.

U bent jong of nooit te te oud beginnen uw huid te behandelen. In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn.

Als u uw huid behandelt, zal uw huid u behandelen! Maar met alle lotions, room, en potions op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welk product voor u zal werken. Vele producten eisen om rimpels te verwijderen of droge huid te helen. Anderen eisen om dure ingrediënten te bevatten die zij zeggen de gevolgen van het product zullen verbeteren.

De eerste stap aan het behandelen van uw huid verhindert schade. De zon, de wind, de verontreinigende stoffen, en eenvoudig het verouderen kunnen de voorwaarde van uw huid degraderen. De gemeenschappelijke klachten omvatten droge en itchy huid, rimpels, het verzakken, kleurenveranderingen, en leeftijdsvlekken. Er zijn maatregelen die u kunt treffen om te houden u vilt het kijken en het voelen van zijn beste.

Wanneer u zeep gebruikt, probeer gebruikend een natuurlijke zeer milde zeep die geen kleurstoffen, parabens of parfums bevat. Volg het bad met een bevochtigende lotion op, die op probleem droge gebieden de nadruk legt. Een goed al natuurlijke moisturizer is één van de stichtingen voor een gezond regime van de huidzorg. Blijf bevochtigend door de dag om huid gezond te houden. Uw handen en gezicht zijn bijzonder vatbaar dagelijks om te beschadigen, en kunnen moeten meerdere keren worden bevochtigd.

Was grondig uw huid op een dagelijkse basis om het vuil, het puin, de verontreinigende stoffen, en het zweet te verwijderen dat op een dagelijkse basis accumuleert. Als u droge of gevoelige huid, gebruiks slechts warm water hebt om uw huid te wassen en een mild natuurlijk elk reinigingsmiddel te gebruiken weinig dagen. Als u normale of olieachtige huid hebt, ben zeker om met een zacht reinigingsmiddel op een dagelijkse basis te wassen. Ben zeker om uw tanden vóór het wassen van uw gezicht te borstelen, aangezien het tandpastaresidu gevoelige gezichtshuid kan irriteren.

De acne, pimples, sunspots, de leeftijdsvlekken, de rimpels en andere smetten zijn over huidvoorwaarden dat plaagmensen de wereld. De globale schoonheidsindustrie maakt reeds miljarden dollars elk jaar aangezien de vrouwen in overal zoektochten terechtkomen om (of bereiken) een youthful, het gloeien verschijning te bewaren. Antwoordend aan deze behoefte, blijven dermatologists, en andere specialisten de beste en veiligste mogelijke behandelingen en de formuleringen zoeken om huidkwalen te bestrijden, het gemeenschappelijkst waarvan acne is.

Waarom is ongerust gemaakt zijn het dat praktisch iedereen in de middenklasse aan de hoogste niveaus van demographics in om het even welk land over het krijgen van rimpels? Misschien is het de oude vrees te krijgen om of oud te kijken, of het willen sociaal aanvaardbare, of enkel duidelijke ijdelheid kijken. Wij allen hebben onze eigen redenen. Maar wat er ook het is, is iedereen verenigd in het willen dit leeftijds oude probleem oplossen. Nochtans, in de eerste plaats, hebben wij zelfs om het even welk idee over welk veroorzaakt eigenlijk deze gevreesde rimpels? Het is hoogst waarschijnlijk dat wij niet. De belangrijkste factor in het vinden van een oplossing aan om het even welk probleem komt de worteloorzaak van het te weten.

Aangezien wij verouderen, ondergaat ons lichaam diverse veranderingen, en doet dat onze huid. In onze huid, hebben wij weefsels die als collageen en elastine worden bekend. Deze weefsels zijn hoofdzakelijk de oorzaak van het maken van onze huid vast en stretchable. Aangezien wij ouder groeien, natuurlijk vermindert de hoeveelheid collageen en elastine in onze huid. Dientengevolge, wordt onze huid minder elastisch en zwakker, waarbij „rimpels“ worden gecre�ërd.

De deskundigen zeggen dat de hoeveelheid rimpels die een persoon door de jaren ook zal ontwikkelen omhoog van het genetische merk van dit individu afhangt. Nochtans, kunnen het roken, de zonblootstelling, de droge huid, en de herhaalde gezichtsuitdrukkingen en de maniërisme zoals het fronsen, allen de verwezenlijking van rimpels verbeteren die of niet kan kan permanent aanwezig zijn.

Voor mensen die naar oplossingen streven aan strenge schade die reeds aan de huid is geberokkend, zijn er een aantal behandelingen het beschikbare uitstrekken zich van chemische schillen en dermabrasion aan het recentst en technologisch geavanceerd, het geautomatiseerde laser weer opduiken. Nochtans, zijn vele mensen die huidreparatie zoeken aarzelend om chemisch product of laserschillen te proberen toe te schrijven aan de pijnlijke procedure en de lange herstelperiode zij moeten ondergaan. De resultaten van deze procedures nochtans, zijn fantastisch.

Om te herinneren wanneer het uitzoeken van behandeling voor uw rimpels is eerst te weten hoe uw lichaam misschien aan de behandeling kan reageren. Krijg in aanraking met een huid arts voor dingen dat u niet zeker van bent, maar overwegen bij het uitproberen.
Geavanceerde huidzorg. Skin care.


Termijnen en definities op deze pagina

Acne


Bacteriën


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolette straling


Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Skin care genoemd Geavanceerde huidzorg is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Skin care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Skin care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Group of America, Skin care department.