on Czech about Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Czech

on German about Hoodia helpt ons gewicht verliezen
German

on English about Hoodia helpt ons gewicht verliezen
English

on Spanish about Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Spanish

on French about Hoodia helpt ons gewicht verliezen
French

on Greek about Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Greek

on Italian about Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Italian

on Dutch about Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Dutch

on Portuguese about Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Portuguese

on Swedish about Hoodia helpt ons gewicht verliezen
SwedishHoodia helpt ons gewicht verliezen home page

 

 

Als u uw honger kon uitzetten, kon u gewicht verliezen zonder militaire discipline te vereisen.

Mike Adams
Hoodia helpt ons gewicht verliezen

 

 

 Hoodia. Hoodia helpt ons gewicht verliezen.

Een installatie die uw honger kan uitzetten

Als u geen Hoodia nog hebt vernomen, zal u spoedig omdat het als nieuw mirakelsupplement voor veilig, efficiënt gewichtsverlies wordt geworven. Gordonii van Hoodia, (Hoodia) is de botanische naam voor een cactus zoals installatie die in Zuid-Afrika groeit. De wetenschappers hebben onlangs verscheidene samenstellingen in deze verbazende installatie geïsoleerd die van dramatisch gewichtsverlies de oorzaak zijn. Deze alle-natuurlijke repressieve eetlust wordt ook toegejuicht voor het bevatten van geen gevaarlijke stimulansen die ongunstige bijwerkingen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium veroorzaakten.

Hoodia Gordonii is een leafless doornige succulente installatie (niet een cactus) met fleshly vinger-als stammen. De rijen van doornen zijn aanwezig langs de stammen, kleurde het dragende vlees bloemen. Hoodia Gordonii groeit natuurlijk in de ruwe woestijnvoorwaarden van Zuid-Afrika. Nu is Hoodia Gordonii gevonden in de semi-woestijnen van Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië, Angola, de Republiek Zuid-Afrika, en nu gevonden in een andere dorre gebieden van Zuidamerikaanse Naties zoals Spaanse peper, Peru en sommige gebieden van West-China met inbegrip van Gansu, Sichuan en Shanxi.
Het onderzoek realted aan Hoodia

De wetenschappers op het Zuidafrikaanse Centrum voor Wetenschappelijk en Industrieel Onderzoek waren de eerste om met succes te bewijzen dat Hoodia een mirakelmolecule bevat die de eetlust onderdrukt. Later, werd een menselijke klinische proef geleid door wetenschappers in Leicester Engeland. Een groep morbide zwaarlijvige mannen en vrouwen nam deel. Werd van de helft van groep gegeven Hoodia en de helft werd gegeven een placebo. Begin 15 dagen, had de groep op Hoodia hun voedselopname door 1000 calorieën per dag verminderd. Gezien het gemiddelde dagelijkse dieet is rond 2200 calorieën, was dit een overweldigend succes.

De experimenten van het laboratorium tonen de dieren automatisch hun voedselopname wanneer mondeling het nemen van hoodia beperken. De ratten, een soort die om het even wat van vlees en installaties aan onverteerbare vezel zal eten, verminderden hun dieetcalorieopname aan een graad die hen maakte dun worden wanneer gevoede vergelijkende hoeveelheden hoodia.
De drugscombinatie van Hoodia

Hoodia werd gegeten als vers voedsel door de stam van San voor duizenden jaren met nul bijwerkingen.

Voor zover de wetenschappers het weten, zijn er geen negatieve bijwerkingen. Lokaal San, de waarvan voorvaderen de installatie voor duizenden jaren hebben gebruikt, beweert dat er geen negatieve bijwerkingen zijn. Zo kan Hoodia samen met voorschriftmedicijnen worden gebruikt.

Hoodia Gordonii is beroemd voor zijn gevolgen als repressieve eetlust en stemmingsversterker. De uitstekende resultaten zijn gemeld van mensen gebruikend het als deel van een programma van het gewichtsverlies, dat tot vele internationale bedrijven leidt die en Hoodia maken verkopen als „nieuwe pil van het mirakeldieet“.

ow lang duurt Hoodia aan het werk? Binnen één uur na het nemen van 2 capsules, zal Hoodia uw eetlust rond 4-8 uren onderdrukken.
Niet een Hoodia noch een Hoodia

Zuivere Hoodia die eetlust repressieve kwaliteiten bevat wordt slechts gekweekt in één specifiek gebied in Zuid-Afrika. Als Hoodia van China, de V.S. of een ander deel van de wereld is en niet van een Zuidafrikaans Certificaat van de Overheid van Authenticiteit vergezeld gaat, is het product inferieur en ondoeltreffend.

Zuivere 100% Hoodia die direct van Zuid-Afrika wordt ingevoerd is zeer duur en moeilijk om … te verwerven om het even welke producten Hoodia die aan goedkope prijzen worden verkocht niet het echte ding zijn en niet zal werken. Ook, maken de producten Hoodia die grote hoeveelheden zuivere Hoodia in elke pil eisen te bevatten of valse eisen of het product met vullers dramatisch verdund. Het feit is een gemiddelde persoon waarschijnlijk zou worden ziek als zij meer dan 800mgs van echte Hoodia op een gegeven moment verbruikten.

Helemaal over de wereld, proberen de mensen om hoodia te kopen, en er enkel is niet genoeg levering om rond te gaan. De succulente kwekers zijn tenietgedaan. De zaadleveranciers hebben vrijwel geen verlaten inventaris. En aangezien hoodia meer dan zes jaar vergt aan het oogsten van hoogte te kweken, zijn er het gaan blijven een groot hoodiatekort tot minstens 2010, misschien verder.

Om het uitdagend te maken, wordt Hoodia die in Zuid-Afrika onder de invloed van de stam van San wordt gekweekt vereist in de organische omstandigheden worden gekweekt. Dat betekent zij geen pesticiden kunnen gebruiken. De volledige gewassen zijn gekend om vrijwel nachtelijk dankzij ravages van diverse insecten te verdwijnen.
Testimonials. Hoodia.

De pillen van Hoodia zijn mijn het levensspaarder. Ik heb een schildklierprobleem en dit veroorzaakt depressie en gewichtsaanwinst. Deze pillen nemen weg mijn honger zodat kan ik terug in vorm krijgen en zij maken me gelukkige, aardige „bijwerking“; -) Ook neemt mijn Arts hen nu! M S (Duitsland).

Dank u, kwam de tweede verzending van Hoodia Gordonii gisteren aan 4 April, 2005. Door de manier Hoodia zeer ik werkt verloor goed 12 pond of (5.5 kg) in 2 maanden. Niet dramatisch maar dan is het opnieuw verliezende gewicht langzaam de beste manier te gaan. In dit stadium besteed ik geen aandacht aan koolhydraten, vetten, suikers en andere dieetfads. Achting - G D B (de V.S.)
Weight loss. Hoodia helpt ons gewicht verliezen.
Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Hoodia helpt ons gewicht verliezen en verwant met Hoodia, Weight loss wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Hoodia of Weight loss. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Group of America, Weight loss department.