on Czech about Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek
Czech

on German about Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek
German

on English about Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek
English

on Spanish about Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek
Spanish

on French about Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek
French

on Greek about Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek
Greek

on Italian about Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek
Italian

on Dutch about Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek
Dutch

on Portuguese about Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek
Portuguese

on Swedish about Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek
SwedishEen klein beetje hoe te rond drugonderzoek home page

 

 

 Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek

 

 

 Online pharmacy. Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek.

Hoe te om gezondheidsinformatie te evalueren

U moet met uw arts spreken en een fysiek examen hebben alvorens u om het even welke nieuwe geneeskunde voor het eerst wordt. De geneeskunde van het gebruik slechts die door uw arts of een andere vertrouwde op beroeps is voorgeschreven.

Zeker ben uw privacy beschermd is: zoek privacy en veiligheidsbeleid die gemakkelijk-aan-vondst zijn en gemakkelijk-aan-begrijpen. Geef geen persoonlijke informatie zoals sociale voorzieningenaantal, creditcard, of medisch of de gezondheidsgeschiedenis, tenzij u de website zeker bent zal uw informatie veilig en privé houden.

Kopen van uw geneeskunde kan online gemakkelijk zijn. Zorg enkel ervoor u het veilig doet.
Soorten risico's van geneeskundegebruik

Hoewel de geneesmiddelen u gevoel kunnen beter maken en u helpen goed worden, is het belangrijk om te weten dat alle geneesmiddelen, zowel voorschrift en over de toonbank, risico's evenals voordelen hebben.

De voordelen van geneesmiddelen zijn de nuttige gevolgen u krijgt wanneer u hen, zoals het verminderen van bloeddruk, het genezen van besmetting of het verlichten van pijn gebruikt. De risico's van geneesmiddelen zijn de kansen dat ongewenst of onverwacht iets aan u kon gebeuren wanneer u hen gebruikt. De risico's zouden minder ernstige dingen, zoals een verstoorde maag, of ernstigere dingen, zoals leverschade kunnen zijn.

Er zijn verscheidene soorten risico's van geneeskundegebruik: a) De mogelijkheid van een schadelijke interactie tussen de geneeskunde en een voedsel, een drank, een dieetsupplement (met inbegrip van vitaminen en herbals), of een andere geneeskunde. De combinaties om het even welk van deze producten konden de kans verhogen dat er interactie kunnen zijn. b) De kans die de geneeskunde kan niet werken zoals verwacht. c) De mogelijkheid dat de geneeskunde extra problemen kan veroorzaken.

Het voordeel en risicobesluit is soms moeilijk te maken. De beste keus hangt van uw bijzondere situatie af. U moet beslissen welke risico's u kunt en ermee instemmen=zult= om de voordelen te krijgen u wilt.

Bijvoorbeeld, als het onder ogen zien van een levensgevaarlijke ziekte, zou u kunnen verkiezen om meer risico in de hoop goed te keuren van het krijgen van de voordelen van een behandeling of het leven het langer leven. Enerzijds, als u een minder belangrijke ziekte onder ogen ziet, zou u kunnen besluiten dat u zeer weinig risico wilt nemen.

Om de risico's te verminderen en de volledige voordelen van geneesmiddelen te verkrijgen hebt u a) bespreking met uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps nodig; B) ken uw geneesmiddelen--voorschrift en over de toonbank; c) lees het etiket en volg richtingen; D) vermijd interactie; e) controleer de gevolgen van uw geneesmiddelen--en de gevolgen van andere producten die u gebruikt

U moet uw arts altijd vertellen of bent u of zou zwanger kunnen worden, of of verzorgt u een baby. Stel altijd vragen over om het even welke zorgen of gedachten die u kunt hebben.

V3o3or gebruik ervoor zorgt een geneeskunde u de richtingen begrijpt; vraag uw arts of hebt u vragen of zorgen. Controleer altijd dubbel dat u de juiste geneeskunde hebt.

Vraag altijd uw arts of zijn er interactie met een andere geneesmiddelen of dieetsupplementen (met inbegrip van vitaminen of kruidensupplementen), dranken, of voedsel. Gebruik de zelfde apotheek voor elk van uw geneeskundebehoeften, waar mogelijk.
Voorzorgsmaatregelen voor geneeskunde over de toonbank

De interactie van de drug kunnen uw drug minder efficiënt maken, veroorzaken onverwachte bijwerkingen, of verhogen de actie van een bepaalde drug. Sommige druginteractie kunnen zelfs voor u schadelijk zijn.

Het mengen van twee drugs kon samen één van de drugs ondoeltreffend maken. De combinatie kon ook een effect van de drug verhogen, en schadelijk zijn. Het resultaat zou milde symptomen zoals verstoorde misselijkheid, maag, of hoofdpijn kunnen zijn, of de ernstigere symptomen zoals een dramatische daling in bloeddruk, onregelmatig hart slaan, of schade aan de lever-primaire manier die de drugs door het menselijke lichaam overgaan.

De belangrijkste enzymen in de lever die drugs metaboliseren worden genoemd de cytochrome P450 familie van enzymen. Deze enzymen splitsen drugs op wanneer zij door de lever of de kleine darm overgaan.

Deze fase van onderzoek naar reageerbuizen, die als studies in vitro wordt bekend, staat onderzoekers toe om drug-interactie studies in laboratoria uit te voeren door een drug met andere drugs te testen die de zelfde route hebben. Dit heeft het onderzoek sneller en nauwkeuriger gemaakt. Als twee drugs door het zelfde enzym gaan, kan de aanwezigheid van één drug het metabolisme van andere verhinderen. Zo staat dit u toe om de scenario's in het slechtste geval te bekijken en te vragen: 'Wat die als wij deze drug met dat één zetten, weten dat zij de zelfde route hebben?'"

Niet zal alles die in een reageerbuis gebeurt zinvol in mensen, niettemin worden. De resultaten van deze test-buis studies kunnen ons vertellen of behoefte om verder het testen in mensen te doen om te weten te komen als een interactie klinisch significant is.

Zo eerder dan het vragen van patiënten welke medicijnen zij nemen, zouden de artsen de vragen specifiek moeten maken: „Neemt u om het even welk medicijn over de toonbank? Neemt u om het even welke kruidenbehandelingen of vitaminen?"

Maar het is goede manier -- de consumenten herinneren artsen aan alles zij nemen wanneer zij een nieuw medicijn worden voorgeschreven. Zo zou een patiënt kunnen zeggen: „Herinner me nu, neem ik ook geboortenbeperkingspillen. Is er een risico van interactie met deze nieuwe geneeskunde?"

De interactie van de drug met andere drugs omvat zowel voorschrift als geneesmiddelen over de toonbank. Tricyclic kalmeringsmiddelen zoals Elavil (amitriptyline) en Pamelor (nortriptyline) kunnen zich in bloed druk-vermindert Catapres (clonidine) mengen. Het nemen van antibiotische Cipro (ciprofloxacin) met antacids vermindert de doeltreffendheid van Cipro.

Sommige antibiotica, zoals rifampin, kunnen de doeltreffendheid van geboortenbeperkingspillen verminderen. Sildenafil, het actieve ingrediënt in de erectiele dysfunctiedrug Viagra, zou niet met nitraten voor hartbehandeling wegens het potentieel voor gevaarlijk lage bloeddruk moeten worden genomen.

De interactie van de drug met dieetsupplementen omvat kruiden en vitaminen, die met drug-metaboliserende enzymen kunnen in wisselwerking staan. St. John het wort is een kruid dat algemeen door mensen met kanker wordt gebruikt stemming te verbeteren, maar het onderzoek heeft getoond het zich in het metabolisme van irinotecan, een standaardchemotherapiebehandeling mengt. De vitamine K (in dieetsupplementen of voedsel) produceert bloed-klonterende substanties die de doeltreffendheid kunnen verminderen van bloed-verdunnende geneesmiddelen zoals warfarin.

De interactie van de drug met voedsel en dranken die, bijvoorbeeld, quinoloneantibiotica zoals ciprofloxacin met voedsel en dranken zoals colas, koffie, en chocolade nemen die cafeïne bevatten kunnen prikkelbaarheid en nervositeit veroorzaken. Er kan een potentieel fatale verhoging van bloeddruk zijn als het voedsel dat tyramine bevat wanneer het nemen van monoamine oxydaseinhibitors, drugs wordt gegeten die stemmingswanorde behandelen.

De voorbeelden van voedsel met tyramine zijn kaas en sojasaus. Het sap van de grapefruit zou niet met bepaalde bloed druk-verminderende drugs of cyclosporine voor de preventie van de verwerping van de orgaantransplantatie moeten worden genomen. De alcohol zou niet met pijnverlichters zoals Tylenol (acetaminophen) of ibuprofen wegens het verhoogde risico moeten worden genomen van leverschade of maag het aftappen.
Pharmacy today. Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek.
Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Een klein beetje hoe te rond drugonderzoek en verwant met Online pharmacy, Pharmacy today wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Online pharmacy of Pharmacy today. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Group of America, Pharmacy today department.