on Czech about Σεξουαλικά προβλήματα
Czech

on German about Σεξουαλικά προβλήματα
German

on English about Σεξουαλικά προβλήματα
English

on Spanish about Σεξουαλικά προβλήματα
Spanish

on French about Σεξουαλικά προβλήματα
French

on Greek about Σεξουαλικά προβλήματα
Greek

on Italian about Σεξουαλικά προβλήματα
Italian

on Dutch about Σεξουαλικά προβλήματα
Dutch

on Portuguese about Σεξουαλικά προβλήματα
Portuguese

on Swedish about Σεξουαλικά προβλήματα
SwedishΣεξουαλικά προβλήματα home page

 

 

 Σεξουαλικά προβλήματα

Men health. Σεξουαλικά προβλήματα.

Μάθετε για τις σεξουαλικές αναταραχές

Οι συναισθηματικοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στο φύλο περιλαμβάνουν και τα διαπροσωπικά προβλήματα (όπως τα συζυγικά/προβλήματα σχέσης, ή η έλλειψη εμπιστοσύνης και ανοικτής επικοινωνίας μεταξύ των συνεργατών) και τα ψυχολογικά προβλήματα μέσα στο άτομο (κατάθλιψη, σεξουαλική φόβοι ή ενοχή, μετά από το σεξουαλικό τραύμα, et ainsi de suite και τα λοιπά).

Οι σεξουαλικές αναταραχές δυσλειτουργίας είναι γενικά ταξινομημένες σε τέσσερις κατηγορίες: σεξουαλικές αναταραχές επιθυμίας, σεξουαλικές αναταραχές διέγερσης, αναταραχές οργασμού, και σεξουαλικές αναταραχές πόνου.

Οι σεξουαλικές αναταραχές διέγερσης ήταν γνωστές προηγουμένως ως frigidity στις γυναίκες και ανικανότητα στους άνδρες, αν και αυτές έχουν αντικατασταθεί τώρα με τους λιγότερους judgmental όρους. Η ανικανότητα είναι τώρα γνωστή ως στυτική δυσλειτουργία, και frigidity έχει αντικατασταθεί με διάφορους όρους περιγράφοντας τα συγκεκριμένα προβλήματα με, παραδείγματος χάριν, την επιθυμία ή τη διέγερση.

Οι σεξουαλικές αναταραχές πόνου έχουν επιπτώσεις στις γυναίκες σχεδόν αποκλειστικά και είναι γνωστές ως dyspareunia (επίπονη επαφή) και vaginismus (ένας ακούσιος σπασμός των μυών του κολπικού τοίχου που παρεμποδίζει την επαφή). Το Dyspareunia μπορεί να προκληθεί από την ανεπαρκή λίπανση (κολπική ξηρότητα) στις γυναίκες.

Η φτωχή λίπανση μπορεί να προκύψει από τον ανεπαρκείς ενθουσιασμό και την υποκίνηση, ή από τις ορμονικές αλλαγές που προκαλούνται με την εμμηνόπαυση, την εγκυμοσύνη, ή το θηλασμό. Η ενόχληση από τις αντισυλληπτικούς κρέμες και τους αφρούς μπορεί επίσης να προκαλέσει την ξηρότητα, όπως μπορεί να φοβηθεί και η ανησυχία για το φύλο.

Η σεξουαλική δυσλειτουργία είναι πιό κοινή στους ανθρώπους που κάνουν κακή χρήση του οινοπνεύματος και των ναρκωτικών. Είναι επίσης πιθανότερο στους ανθρώπους που πάσχουν από το διαβήτη και τις εκφυλιστικές νευρολογικές αναταραχές. Τα τρέχοντα ψυχολογικά προβλήματα, δυσκολία που διατηρούν τις σχέσεις ή τη χρόνια δυσαρμονία με τον τρέχοντα σεξουαλικό συνεργάτη μπορούν επίσης να παρεμποδίσουν τη σεξουαλική λειτουργία.
Ανικανότητα

Ο καλύτερος τρόπος για τα άτομα να αρχίσουν τα στυτικά προβλήματα είναι με την ανάγνωση για το σεξουαλικό σύστημα των ατόμων - ανατομία, φυσιολογία, ασθένειες, φάρμακα, διάγνωση και θεραπείες. Μερικά προβλήματα μπορούν να λυθούν απλά και άλλα μπορούν να απαιτήσουν μια επίσκεψη στον οικογενειακό γιατρό σας ή urologist. Είτε σε περίπτωση, σας ενθαρρύνουμε για να γίνουμε μορφωμένος καταναλωτής υγειονομικής περίθαλψης, το οποίο πρέπει να βοηθήσει σας ανεξάρτητα από την αιτία ή τη θεραπεία για το πρόβλημά σας.

Η δημιουργία μιας ανέγερσης είναι ένας εξαιρετικά περίπλοκος καταρράκτης των γεγονότων που απαιτεί πολλά διαφορετικά πράγματα για να συμβεί. Υπάρχουν πολυάριθμες χημικές συσκευές αποστολής σημάτων που περιλαμβάνονται σε αυτήν την συμπεριλαμβάνουσα επινεφρίνη, norepinephrine, την ακετυλοχολίνη, prostaglandins και το νιτρικό οξείδιο. Ο ακριβής μηχανισμός από τον οποίο η ανέγερση εμφανίζεται είναι ακόμα ασαφής αλλά ξέρουμε ότι η νευρική εισαγωγή από τον εγκέφαλο είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι ανακλαστικές ανεγέρσεις, όπως βλέπουνε στους ανθρώπους με τη ζημία σκοινιού όπως το paraplegics, είναι συχνά φτωχοί ανεγέρσεις και μη βιώσιμες για τις παρατεταμένες περιόδους επαφής.

Μια ανέγερση εμφανίζεται όταν ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα μια γρήγορη αύξηση στη ροή αίματος. Ο αγγειακός μυς στη σπογγώδη περιοχή γίνεται με το αίμα και η εκροή του αίματος κόβεται. Μια ανέγερση μπορεί να εμφανιστεί ως αντανάκλαση όπως βλέπουμε στους ασθενείς νωτιαίου μυελού, ή μπορεί να προκληθεί από την ψυχογενή (δημιουρμένος στο μυαλό) υποκίνηση. Τα πολυάριθμα σεξουαλικά ερεθίσματα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον εγκέφαλο και διαβιβάζονται στο πέος μέσω του νευρικού συστήματος.

Τα νεύρα πρέπει κανονικά για ένα άτομο για να πάρουν και να κρατήσουν μια ανέγερση. Η ζημία νεύρων μπορεί να προκύψει από το διαβήτη, την πολλαπλάσια σκλήρυνση, την προστατική χειρουργική επέμβαση ή τη ζημία στο νωτιαίο μυελό.

Τα ψυχολογικά ζητήματα όπως η κατάθλιψη, η ανησυχία, η ενοχή ή ο φόβος μπορούν μερικές φορές να προκαλέσουν τα σεξουαλικά προβλήματα. Συγχρόνως, αυτοί οι παράγοντες ήταν πιθανά η σημαντικότερη αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας. Οι γιατροί τώρα ξέρουν ότι οι φυσικοί παράγοντες είναι παρόντες στα περισσότερα άτομα με τη στυτική δυσλειτουργία. Εντούτοις, ανησυχία αμηχανίας ή η «απόδοσης» μπορεί να καταστήσει ένα φυσικό πρόβλημα χειρότερο. Η στυτική δυσλειτουργία που προκαλείται μόνο από τις ψυχολογικές αιτίες βρίσκεται ο συνηθέστερα στους νεαρούς άνδρες.

Τα ανώμαλα επίπεδα ορισμένων ορμονών, όπως η τεστοστερόνη, η ορμόνη θυροειδή και μια βλεννογόνος ορμόνη γνωστή ως προλακτίνη, μπορούν να παρεμποδίσουν τις ανεγέρσεις και την κίνηση φύλων (λίμπιντο). Αυτό είναι μια ασυνήθιστη αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Ένα άτομο με τη στυτική δυσλειτουργία έχει είτε ένα πρόβλημα που παίρνει μια ανέγερση είτε τη δυσκολία που διατηρεί μιας. Αυτό παρεμποδίζει συνήθως τη σεξουαλική δραστηριότητα με την παρεμπόδιση της διείσδυσης κατά τη διάρκεια της επαφής.

Πόσο μακρύς η στυτική δυσλειτουργία σας διαρκεί εξαρτάται από αυτό που την προκαλεί και πόσο γρήγορα η επεξεργασία σας αρχίζει να λειτουργεί. Το σημαντικό πράγμα που θυμάται είναι ότι η στυτική δυσλειτουργία είναι θεραπεύσιμη σε όλες τις ομάδες ηλικίας.

Λίγα είναι γνωστά για το πώς να αποτρέψουν τη στυτική δυσλειτουργία. Εντούτοις, η αποφυγή του καπνίσματος τσιγάρων και η διατήρηση των κανονικών επιπέδων πίεσης αίματος και χοληστερόλης μπορούν να βοηθήσουν επειδή καπνίζοντας και υψηλός - η χοληστερόλη μπορεί να έχει επιπτώσεις στα σκάφη αίματος. Τα άτομα με το διαβήτη πρέπει να προσπαθήσουν να κρατήσουν τα επίπεδα ζάχαρης αίματος υπό έλεγχο. Επειδή ορισμένα φάρμακα έχουν συνδεθεί με τη στυτική δυσλειτουργία, ρωτήστε το γιατρό σας για τις πιθανές παρενέργειες προτού να αρχίσετε οποιαδήποτε νέα συνταγή.

Το Sildenafil (Viagra), vardenafil (Levitra) και tadalafil (Cialis) φάρμακα μπορεί να προκαλέσει τις δευτερεύουσες παρενέργειες όπως το ξέπλυμα και ο πονοκέφαλος, αλλά έχουν αποδειχθεί για να είναι ασφαλείς στα περισσότερα άτομα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τις καρδιακές παθήσεις. Εντούτοις, αυτά τα φάρμακα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με άλλα φάρμακα και να προκαλέσουν επικίνδυνα τη χαμηλή πίεση αίματος. In particular, δεν πρέπει ποτέ να ληφθούν με nitroglycerin ή άλλα φάρμακα νιτρικών αλάτων που χρησιμοποιείται συνήθως για να θεραπεύσουν τις καρδιακές παθήσεις. Τα άτομα με τους διευρυμένους προστάτες που παίρνουν τα φάρμακα άλφα-blocker τέτοιο tamsulosin (Flomax) ή doxazosin (Cardura) πρέπει πιθανώς να αποφύγουν PDE5 τα φάρμακα.
Σεξουαλικά προβλήματα. Men health.


Ερμηνεία καθορισμού

Antihistamines


Antihypertensives


Frigidity


Paraplegics


Ανησυχία


Ανικανότητα


Θυροειδής


ανέγερση


εκσπερμάτωση


κατάθλιψη


οιστρογόνο


οργασμός


ορμόνη


πέος


πίεση


προστάτης


τεστοστερόνη


Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Men health ονομασμένος Σεξουαλικά προβλήματα είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Men health. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Men health στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Group of America, Men health department.