on Czech about Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett
Czech

on German about Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett
German

on English about Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett
English

on Spanish about Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett
Spanish

on French about Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett
French

on Greek about Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett
Greek

on Italian about Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett
Italian

on Dutch about Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett
Dutch

on Portuguese about Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett
Portuguese

on Swedish about Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett
SwedishHoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett home page

 

 

”Föreställ detta: en organisk pill som dödar aptiten och anfaller fetma. Det har inga bekant biverkningar och innehåller en molekyl som bedrar din hjärna in i att tro dig är full."

BBC-NYHETERNA som omkring talar Hoodia
Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett

 

 

 Hoodia. Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett.

Hoodia (eller Hoodia Gordonii) är en sydafrikansk boningväxt att San-obygdsbon har van vid hjälp att uthärda långa jaktexpeditiions för utvecklingar. Hoodia Gordonii är faktiskt en suckulent inte som är förvirrad med en kaktus. Det hör hemma i den suckulenta familjen av Asclepiadaceae tillsammans med stapelia, stephanotis och vinca. Det finns ungefärligt 20 art i genusen av Asclepiadaceae. Som det växer det bildar stemmed ruggar ungefärligt en fotkick och björnar, skuggar bleka purpurfärgade saucer-formade blommor in av rött eller, lilor bryner.

Hoodia Gordonii är en avlövad spiny suckulent växt (inte en kaktus) med fleshly fingra-gillar stems. Ror av taggar är närvarande längs stemsna och att uthärda kött färgade blommor. Hoodia Gordonii växer i den hårda öknen villkorar naturligt av Sydafrika. Nu har Hoodia Gordonii funnits i halv-öknarna av Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibia, Angola, Republiken Sydafrika och har nu funnits i några andra ointressanta regioner av södra amerikannationer liksom chilien, Peru och några regioner av västra Kina inklusive Gansu, Sichuan och Shanxi.

Hoodiaen är ettnaturligt växt- dietary tillägg, och det finns inget vet motsatt biverkningar som förbinder till dess bruk. Inget koffein. Ingen Ephedra. Så är Hoodia kassaskåpet för oss.

Det finns inte några bekant anmälde biverkningar till att använda Hoodia Gordonii som har anmälts hitintills.

Så långt, som forskare vet, finns det några negationbiverkningar. Lokalen san, vars förfäder har använt växten för tusentals år, fordrar att det inte finns några negationbiverkningar. Så kan Hoodia användas i samverkan med receptläkarbehandlingar.

Det finns inte några bekant motsatt biverkningar som ett resultat av att ta Hoodia i samverkan med receptläkarbehandlingar och andra växt- tillägg. Emellertid om du använder någon receptläkarbehandling och är just nu under omsorgen av en läkare, bör du alltid konsultera din läkare, innan du tar någon tilläggläkarbehandling.

Forskare på det sydafrikanskt centrerar för vetenskapligt, och industriell forskning var första som lyckat bevisar att Hoodia innehåller en mirakelmolekyl som dämpar aptiten. Mer sistnämnd förades ett kliniskt försök för människa av forskare i Leicester England. En grupp av morbidly obese manar och kvinnor deltog. Gavs halvan gruppen Hoodia, och halvan gavs en placebo. På avsluta av 15 dagar hade gruppen på Hoodia förminskat deras matintag av 1000 kalorier om dagen. Givet den genomsnittliga dagstidningen banta är omkring 2200 kalorier, denna var en bedöva framgång.

Laborationshowdjur begränsar automatiskt deras matintag, när orally de tar hoodia. Tjaller art som ska äter något från meat och växter till svårsmält fiber som fälldes ned deras dietary kaloriintag till en grad, som gjorde dem att få tunna då feden jämförbara belopp av hoodia.

Det finns 13 art av Hoodia, som är infödd till sydliga Afrika, bara ENDAST EN variation - ”Gordoniien” har de nödvändiga naturliga ingredienserna för att väga förlust. Om du inhandlar, de billiga efterföljdprodukterna som såldes av folk ut ur deras garage, som du ser på EBAY och i de Google och tölpannonserna ska du för att inte ha resultaten som visades på det personligt för att banta resultatsidor. Folks I har varit till och med denna över och över - läst om nittonföretagen som har överfört mig Hoodia Gordonii kaktusprodukter för att testa, och hur endast en koppla ihop av dem egentligen arbete.

All över världen, är folket pröva till köphoodiaen, och det finns precis inte nog tillförsel som omkring går. De suckulenta odlarna har torkats ut. Kärna urfamiljeförsörjarna har faktiskt inget lämnat inventarium. Och sedan hoodiaen tar mer än sex år för att växa till plockninghöjd, går det att fortsätta för att vara en stor hoodiabrist till 2010 åtminstone, kanske det okända.

Så är köpandehoodiaen mycket svår. Det är dyrt. Och naturligt, finns det en radda fejkar på marknadsföra. Även nu, finns det endast några hundra tunnland av hoodia som växer på reklamfilmlantgårdar, och växten är högt känslig till avtorking ut av snarlikt mystiskt villkorar.

Hoodia pills är min livsparare. Jag har ett thyroidproblem, och detta orsakar fördjupning och väger affärsvinst. Dessa pills som taken min hunger bort så mig kan få baksida in i, formar, och de gör mig lycklig trevlig ”biverkning”; -) Mitt manipulera nu tar dem för! M S (Tyskland).

Weight loss. Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett.
Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 Sitemap

Information på denna namngav rengöringsduksida Hoodia - naturlig växt som hjälper slagsmålfett och släkt till Hoodia, Weight loss ges för informativt ämnar endast och är inte en ersättning för yrkesmässig medicinsk rådgivning. Du bör inte använda informationen på denna webbplats för diagnostisering, eller behandla en läkarundersökning eller vård- villkora av Hoodia eller Weight loss. Om du har eller misstänker dig har ett medicinskt problem, kontakta prompt din yrkesmässiga sjukvårdfamiljeförsörjare. Tala till ditt manipulerar, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Service Group of America, Weight loss department.