on Czech about Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο
Czech

on German about Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο
German

on English about Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο
English

on Spanish about Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο
Spanish

on French about Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο
French

on Greek about Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο
Greek

on Italian about Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο
Italian

on Dutch about Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο
Dutch

on Portuguese about Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο
Portuguese

on Swedish about Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο
SwedishΠώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο home page

 

 

 Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο

Online pharmacy. Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο.

Πώς να αξιολογήσει τις πληροφορίες υγείας

Τα φάρμακα που πώλησαν on-line μπορούν να είναι πλαστά (πλαστογραφία ή «copycat» φάρμακα) μπορέστε να είστε πάρα πολύ ισχυρός ή πάρα πολύ αδύνατος, ή να έχετε τα επικίνδυνα συστατικά, ή έχει λήξει (είναι ξεπερασμένος), ή δεν έχει εγκριθεί ή έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα μη-ασφαλή πρότυπα, ή μη ασφαλής να χρησιμοποιήσει με άλλα ιατρική ή προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας και να έχετε έναν φυσικό διαγωνισμό προτού να πάρετε οποιαδήποτε νέα ιατρική για πρώτη φορά. Ιατρική χρήσης μόνο που έχει οριστεί από το γιατρό σας ή έναν άλλο εμπιστευμένο επαγγελματία.

Σιγουρευτείτε ότι η περιοχή απαιτεί μια συνταγή και έχει έναν φαρμακοποιό διαθέσιμο για τις ερωτήσεις.
Είναι δυνατό να χαμηλωθούν οι κίνδυνοι φαρμάκων

Πρίν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιατρική--όπως με πολλά πράγματα που κάνετε καθημερινά--πρέπει να σκεφτείτε μέσω των οφελών και των κινδύνων προκειμένου να γίνει η καλύτερη επιλογή για σας.

Παραδείγματος χάριν, κάθε φορά που παίρνετε σε ένα αυτοκίνητο, υπάρχουν κίνδυνοι---η δυνατότητα ότι τα ανεπιθύμητα ή απροσδόκητα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν. Θα μπορούσατε να έχετε ένα ατύχημα, προκαλώντας τη δαπανηρή ζημία στο αυτοκίνητό σας, ή τον τραυματισμό σε σας ή αγαπημένος. Αλλά υπάρχουν επίσης οφέλη στην οδήγηση σε ένα αυτοκίνητο: μπορείτε να ταξιδεψετε μακρύτερα και γρηγορότερα από περπατώντας, να φέρετε κατ' οίκον περισσότερα παντοπωλεία από το κατάστημα, και το ταξίδι στον κρύο ή υγρό καιρό στη μεγαλύτερη άνεση.

Για να ληφθούν τα οφέλη σε ένα αυτοκίνητο, σκέφτεστε μέσω των κινδύνων. Εξετάζετε τον όρο του αυτοκινήτου σας και του δρόμου, για παράδειγμα, πρίν αποφασίζετε να γίνει εκείνο το ταξίδι στο κατάστημα.

Το ίδιο πράγμα είναι αληθινό πρίν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιατρική. Κάθε επιλογή για να πάρει μια ιατρική περιλαμβάνει τη σκέψη μέσω των χρήσιμων αποτελεσμάτων καθώς επίσης και των πιθανών ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.

Η απόφαση οφελών και κινδύνου είναι μερικές φορές δύσκολο να καθεί. Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Πρέπει να αποφασίσετε ποιους κινδύνους μπορείτε και θα δεχτείτε προκειμένου να αποκτηθούν τα οφέλη που θέλετε.

Σε πολλές καταστάσεις, η συμβουλή από ειδήμονες του γιατρού σας, του φαρμακοποιού, ή άλλων επαγγελματιών υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε την απόφαση.

Χρειάζεστε τη συντήρηση ένας ενημερωμένος, γραπτός τον κατάλογο όλων των φαρμάκων (συνταγή και εξωχρηματιστηριακός) και διαιτητικών συμπληρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των herbals, τις οποίες χρησιμοποιείτε--ακόμη και εκείνοι που χρησιμοποιείτε μόνο περιστασιακά.

Τα σημαντικά πράγματα είναι λένε στο γιατρό σας για οποιεσδήποτε αλλεργίες ή ευαισθησίες που μπορείτε να έχετε. Πέστε για τίποτα που θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στη δυνατότητά σας να πάρετε τα φάρμακα, όπως η δυσκολία που καταπίνει ή που θυμάται να τους πάρει.

Ρωτήστε το γιατρό σας εάν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τις παρενέργειες, όπως η κατανάλωση προτού να πάρετε μια ιατρική για να μειώσετε το στομάχι που ανατρέπεται.
Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων

Εάν παίρνετε διάφορα διαφορετικά φάρμακα, βλέπετε περισσότερους από έναν γιατρούς, ή έχετε ορισμένες συνθήκες υγιεινής, εσείς και οι γιατροί σας πρέπει να γνωρίζετε όλα τα φάρμακα που παίρνετε. Να κάνει έτσι θα σας βοηθήσει για να αποφύγει τα πιθανά προβλήματα όπως οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων.

Η ανάγνωση της ετικέτας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα nonprescription ή φάρμακο συνταγών και λήψη του χρόνου να μάθετε για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορεί να είναι κρίσιμη για την υγεία σας. Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο των ενδεχομένως επιβλαβών αλληλεπιδράσεων φαρμάκων και παρενεργειών με λίγη γνώση και την κοινή αίσθηση.

Η μίξη δύο φαρμάκων θα μπορούσε μαζί να καταστήσει ένα από τα φάρμακα ατελέσφορο. Ο συνδυασμός θα μπορούσε επίσης να αυξήσει μια επίδραση του φαρμάκου, και να είναι επιβλαβής. Η δύναμη αποτελέσματος είναι ήπια συμπτώματα όπως η ναυτία, το στομάχι που ανατρέπονται, ή ο πονοκέφαλος, ή τα σοβαρότερα συμπτώματα όπως μια δραματική πτώση στην πίεση αίματος, ανώμαλη καρδιά κτυπούν, ή ζημία στο συκώτι-αρχικό τρόπο που τα φάρμακα περνούν μέσω του ανθρώπινου σώματος.

Τα σημαντικότερα ένζυμα στο συκώτι που μεταβολίζουν τα φάρμακα καλούνται οικογένεια κυτοχρωμάτων P450 των ενζύμων. Αυτά τα ένζυμα αναλύονται τα φάρμακα όταν περνούν μέσω του συκωτιού ή του λεπτού εντέρου.

Τρεις φάσεις κλινικών δοκιμών στους ανθρώπους πρέπει να συμβούν προτού να μπορέσει να πωληθεί ένα φάρμακο. Η φάση 1 μελέτες εστιάζει στις παρενέργειες ενός φαρμάκου και πώς το φάρμακο μεταβολίζεται και αποβάλλεται από το σώμα. Φάση 2 εστίαση μελετών στην αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου. Και συγχρονίστε 3 μελέτες συγκεντρώνει περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η οποία περιλαμβάνει να χρησιμοποιήσει το φάρμακο σε σχέση με με άλλα φάρμακα.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών, έχει υπάρξει μια ουσιαστική αύξηση στον αριθμό μελετών φάρμακο-αλληλεπίδρασης που το FDA βλέπει στις νέες εφαρμογές φαρμάκων. Εάν οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι αρκετά σημαντικές, μπορούν να αποτρέψουν ένα φάρμακο από την έγκριση από το FDA. Εάν η αντιπροσωπεία καθορίσει ότι οι γνωστές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να ρυθμιστούν και ότι τα οφέλη ενός φαρμάκου ξεπερνούν τους κινδύνους για τον προοριζόμενο πληθυσμό σε βάρος, ένα φάρμακο θα εγκριθεί. Οι πληροφορίες φάρμακο-αλληλεπίδρασης πηγαίνουν έπειτα στο μαρκάρισμα του φαρμάκου στα τμήματα «κλινικής φαρμακολογίας,» «προφυλάξεις,» «προειδοποιήσεις,» «αντενδείξεις,» και «δόση και διοίκηση."

Εκτός από την κατοχή ενός καλού ελέγχου των φαρμάκων και των αποτελεσμάτων τους, οι γιατροί παίρνουν τις ιστορίες φαρμάκων, και συσκέπτονται με άλλα μέλη της ομάδας τους για να τις καθοδηγήσουν στη λήψη των αποφάσεων για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων. Χρησιμοποιούν επίσης τις συνοπτικούς περιλήψεις και τους πόρους φαρμάκων στις φαρμακολογικές αρχές.

Μερικά αντιβιοτικά, όπως το rifampin, μπορούν να χαμηλώσουν την αποτελεσματικότητα των χαπιών ελέγχου γέννησης. Το Sildenafil, το ενεργό συστατικό στο στυτικό φάρμακο Viagra δυσλειτουργίας, δεν πρέπει να ληφθεί με τα νιτρικά άλατα για την επεξεργασία καρδιών λόγω της δυνατότητας για την επικίνδυνα χαμηλή πίεση αίματος.

Τα παραδείγματα των τροφίμων με tyramine είναι σάλτσα τυριών και σόγιας. Ο χυμός γκρέιπφρουτ δεν πρέπει να ληφθεί με ορισμένο πίεση-χαμηλώνοντας φάρμακα ή cyclosporine αίματος για την πρόληψη της απόρριψης μεταμόσχευσης οργάνων. Το οινόπνευμα δεν πρέπει να ληφθεί με relievers πόνου όπως Tylenol () ή ibuprofen λόγω του αυξανόμενου κινδύνου της ζημίας συκωτιού ή αιμορραγίας στομαχιών.
Pharmacy today. Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο.
Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Group of America, Pharmacy today department.