on Czech about Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
Czech

on German about Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
German

on English about Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
English

on Spanish about Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
Spanish

on French about Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
French

on Greek about Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
Greek

on Italian about Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
Italian

on Dutch about Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
Dutch

on Portuguese about Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
Portuguese

on Swedish about Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας
SwedishΜάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας home page

 

 

Τα γηρατειά δεν είναι τόσο κακά όταν εξετάζετε την εναλλακτική λύση.

Maurice Chevalier
Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας

Skin care. Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας.

Τι είναι δέρμα;

Το δέρμα παρέχει τη χρώση, από τα melanocytes, η οποία απορροφά μερικές από την ενδεχομένως επικίνδυνη ακτινοβολία στον ήλιο. Περιέχει επίσης τα ένζυμα επισκευής DNA που αντιστρέφουν τη UV ζημία, και οι άνθρωποι που στερούνται τα γονίδια για αυτά τα ένζυμα υφίστανται τα υψηλά ποσοστά καρκίνου δερμάτων. Μια μορφή κυρίως που παράγεται από το UV φως, κακοήθες μελάνωμα, είναι ιδιαίτερα της εισβολής, αναγκάζοντας το για να διαδώσει γρήγορα, και μπορεί συχνά να είναι θανάσιμη. Η ανθρώπινη χρώση δερμάτων ποικίλλει μεταξύ των πληθυσμών με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό έχει οδηγήσει μερικές φορές στην ταξινόμηση των ανθρώπων βάσει του χρώματος δερμάτων. Δείτε το άρθρο σχετικά με το ανθρώπινο χρώμα δερμάτων.

Το μαστοφόρο δέρμα περιέχει συχνά τις τρίχες, το οποίο στην ικανοποιητική πυκνότητα καλείται γούνα. Η τρίχα χρησιμεύει κυρίως να αυξήσει τη μόνωση που το δέρμα παρέχει, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως δευτεροβάθμιο σεξουαλικό χαρακτηριστικό ή ως η κάλυψη. Σε μερικά ζώα το δέρμα είναι πολύ σκληρό και παχύ, και μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία για να δημιουργήσει το δέρμα. Τα ερπετά και τα ψάρια έχουν τις σκληρές προστατευτικές κλίμακες στο δέρμα τους για την προστασία, και τα πουλιά έχουν τα σκληρά φτερά, όλα φιαγμένα από σκληρές ß-κερατίνες. Το αμφίβιο δέρμα δεν είναι ένα ισχυρό εμπόδιο στη μετάβαση των χημικών ουσιών. Μια συνεδρίαση βατράχων σε μια λύση αναισθητικού θα πάει γρήγορα στον ύπνο.

Το δέρμα είναι συχνά γνωστό ως «μεγαλύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα». Αυτό ισχύει για την εξωτερική επιφάνεια, δεδομένου ότι καλύπτει το σώμα, που εμφανίζεται να έχει τη μεγαλύτερη περιοχή επιφάνειας όλων των οργάνων. Επιπλέον, ισχύει για το βάρος, καθώς ζυγίζει περισσότερο από οποιοδήποτε ενιαίο εσωτερικό όργανο, που αποτελεί περίπου 15 τοις εκατό του βάρους σωμάτων. Για το μέσο ενήλικο άνθρωπο, το δέρμα έχει μια περιοχή επιφάνειας μεταξύ 1.5-2.0 τετραγωνικά μέτρα, το μεγαλύτερο μέρος του είναι μεταξύ 2-3 χιλ. παχιού. Η μέση τετραγωνική ίντσα του δέρματος κρατά 650 αδένες ιδρώτα, 20 σκάφη αίματος, 1000 melanocytes, και περισσότερες από χίλιες καταλήξεις νεύρων.

Το δέρμα αποτελείται από την επιδερμίδα και dermis. Κάτω από αυτά τα στρώματα βρίσκεται τα hypodermis (υποδόριο λιπαρό στρώμα), το οποίο δεν είναι συνήθως ταξινομημένο ως στρώμα του δέρματος.

Οι κύριοι τύποι κυττάρων δερμάτων είναι ινοβλάστεις, adipocytes (παχιά αποθήκευση) και μακρόφαγα. Οι Sebaceous αδένες είναι αδένες exocrine που παράγουν sebum, ένα μίγμα λιπιδίων και κέρινων ουσιών: οι ενέργειες λίπανσης, στεγανοποιώντας, χαλάρωσης και antibactericidal είναι μεταξύ των πολλών λειτουργιών sebum. Οι αδένες ιδρώτα ανοίγουν μέσω ενός αγωγού επάνω στο δέρμα από έναν πόρο.

Τα hypodermis δεν είναι μέρος του δέρματος, και βρίσκονται κάτω από dermis. Ο σκοπός του είναι να συνδέσει το δέρμα με το ελλοχεύοντες κόκκαλο και το μυ καθώς επίσης και παρέχοντας το τα σκάφη αίματος και τα νεύρα. Αποτελείται από το χαλαρούς συνδετικό ιστό και την ελαστίνη. Οι κύριοι τύποι κυττάρων είναι ινοβλάστεις, μακρόφαγα και adipocytes (τα hypodermis περιέχουν 50% του λίπους σωμάτων). Το λίπος χρησιμεύει ως να γεμίσει και η μόνωση για το σώμα.

Το δέρμα υποστηρίζει τα οικοσυστήματα μικροοργανισμών του, συμπεριλαμβανομένων των ζυμών και των βακτηριδίων, οι οποίες δεν μπορούν να αφαιρεθούν από οποιοδήποτε ποσό καθαρισμού. Γενικά αυτοί οι οργανισμοί κρατούν το ένα άλλος στον έλεγχο και είναι μέρος ενός υγιούς δέρματος. Όταν η ισορροπία ενοχλείται, ε.γ., από τα αντιβιοτικά που σκοτώνουν τα βακτηρίδια, μπορεί να υπάρξει overgrowth και μια μόλυνση από τις ζύμες. Το δέρμα είναι συνεχές με την εσωτερική epithelial επένδυση του σώματος στα στόμια, κάθε ένα από τα οποία υποστηρίζει το συμπλήρωμα χλωρίδας του.
Βήματα για να απολαύσει το υγιέστερο δέρμα

Στην πραγματικότητα, η φροντίδα δέρματος και η προστασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος της υγείας, της ικανότητας, και του καθεστώτος ομορφιάς σας. Εάν φροντίσετε το δέρμα σας, το δέρμα σας θα σας φροντίσει! Εάν σας που κολλιέται σε μια αποτελμάτωση φροντίδας δέρματος, ή εάν κοιτάζετε ακριβώς για να μάθετε λίγο περισσότερων για τα βασικά της φροντίδας δέρματος, που διαβάζεται για να μαθευτούν περισσότεροι για αυτό το σημαντικό βήμα στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

Δεν είστε ποτέ πάρα πολύ νέοι ή πάρα πολύ παλαιοί για να αρχίσετε το δέρμα σας. Στην πραγματικότητα, η φροντίδα δέρματος και η προστασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος της υγείας, της ικανότητας, και του καθεστώτος ομορφιάς σας.

Εάν φροντίσετε το δέρμα σας, το δέρμα σας θα σας φροντίσει! Αλλά με όλες τις λοσιόν, κρέμες, και φίλτρα στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να είναι γνωστό ποιο προϊόν θα λειτουργήσει για σας. Πολλά προϊόντα υποστηρίζουν ότι αφαιρούν τις ρυτίδες ή θεραπεύουν το ξηρό δέρμα. Άλλοι υποστηρίζουν ότι περιέχουν τα ακριβά συστατικά που λένε θα βελτιώσουν τα αποτελέσματα του προϊόντος.

Το πρώτο βήμα στη φροντίδα του δέρματός σας αποτρέπει τη ζημία. Ο ήλιος, ο αέρας, οι ρύποι, και απλά η γήρανση μπορούν να υποβιβάσουν τον όρο του δέρματός σας. Οι κοινές καταγγελίες περιλαμβάνουν το ξηρές και itchy δέρμα, τις ρυτίδες, να κρεμήσουν, τις αλλαγές χρώματος, και τα σημεία ηλικίας. Υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να κρατήσετε εσείς ξεφλουδίζετε το κοίταγμα και το αίσθημα του καλύτερού της.

Η άσκηση, το υπόλοιπο, και η καλή διατροφή θέτουν τα θεμέλια για το όμορφο, υγιές δέρμα, μέσα και έξω. Μια κατάλληλη διατροφή είναι όχι μόνο καλή για τη γενική υγεία σας, βοηθά επίσης να εξασφαλίσει ότι το δέρμα σας θα λάβει όλες τις βιταμίνες, ανόργανα άλατα, και θρεπτικές ουσίες που πρέπει να διατηρήσει και να επισκευάσει τα κύτταρα. Η κατανάλωση του καθαρισμένου ύδατος είναι ένας άλλος καλός τρόπος να κρατηθεί το δέρμα σας υγιές. Το ύδωρ βοηθά να ενυδατώσει το δέρμα και να κινήσει τα απόβλητα και τις θρεπτικές ουσίες μέσω του συστήματος. Είναι πολύ αποτελεσματικό ένα κουταλάκι του γλυκού ή capful του οργανικού ξιδιού μηλίτη μήλων μέσα με το ύδωρ σας. Μην πιείτε το ύδωρ βρυσών.

Ο σημαντικότερος τρόπος να φροντίσει για το δέρμα σας είναι να προστατευθεί από τις ακτίνες καταστροφής του ήλιου. Η υπεριώδης ακτινοβολία βλάπτει το δέρμα και μπορεί οδηγώ στις ρυτίδες, την πρόωρη γήρανση, τα σημεία ηλικίας, και τον καρκίνο. Πάρτε τις πρόσθετες προφυλάξεις για να σιγουρευτείτε το δέρμα ότι σας δεν εκτίθεται στις ακτίνες του ήλιου. Χρησιμοποιήστε φυσικό sunscreen, ή ένα moisturizer που περιέχει sunscreen (τουλάχιστον SPF 15) καθημερινά. Το δέρμα σας χρειάζεται κάποιο φως του ήλιου 10-15 λεπτά της άμεσης έκθεσης καθημερινά.

Όταν χρησιμοποιείτε το σαπούνι, προσπαθήστε ένα φυσικό πολύ ήπιο σαπούνι που δεν περιέχει οποιαδήποτε χρωστικές ουσίες, parabens ή αρώματα. Εξακολουθήστε το λουτρό με ένα ενυδατικό λοσιόν, που επικεντρώνεται στις ξηρές περιοχές προβλήματος. Ένα αγαθό όλο το φυσικό moisturizer είναι ένα από τα θεμέλια για μια υγιή θεραπευτική αγωγή φροντίδας δέρματος. Συνεχίστε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για να κρατήσει το δέρμα υγιές. Τα χέρια και το πρόσωπό σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα για να βλάψουν καθημερινά, και μπορεί να πρέπει να ενυδατωστούν αρκετές φορές.

Πλύντε το δέρμα σας λεπτομερώς σε καθημερινή βάση για να αφαιρέσετε το ρύπο, τα συντρίμμια, τους ρύπους, και τη διαπνοή που συσσωρεύει σε καθημερινή βάση. Εάν έχετε το ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, θερμό ύδωρ χρήσης μόνο για να πλύνετε το δέρμα σας και να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο φυσικό μέσο καθαρισμού κάθε λίγες ημέρες. Εάν έχετε το κανονικό ή ελαιούχο δέρμα, να είστε βέβαιος να πλύνει με ένα ευγενές μέσο καθαρισμού σε καθημερινή βάση. Να είστε βέβαιος να βουρτσίσει τα δόντια σας πρίν πλένει το πρόσωπό σας, δεδομένου ότι το υπόλειμμα οδοντόπαστας μπορεί να ενοχλήσει το ευαίσθητο του προσώπου δέρμα.

Δεδομένου ότι γερνάμε, το σώμα μας υποβάλλεται στις διάφορες αλλαγές, και κάνει έτσι το δέρμα μας. Στο δέρμα μας, οι ιστοί ως κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτοί οι ιστοί είναι κυρίως αρμόδιοι για να καταστήσουν το δέρμα μας σταθερό και stretchable. Δεδομένου ότι γινόμαστε παλαιότεροι, το ποσό κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα μας μικραίνει φυσικά. Κατά συνέπεια, το δέρμα μας γίνεται λιγότερο ελαστικό και πιό αδύνατο, δημιουργώντας κατά συνέπεια «τις ρυτίδες».

Για τους ανθρώπους που επιδιώκουν τις λύσεις στην αυστηρή ζημία που έχει γίνει ήδη στο δέρμα, υπάρχει διαθέσιμη έκταση διάφορος επεξεργασιών από τις χημικές φλούδες και dermabrasion στις πιό πρόσφατες και προηγμένος τεχνολογικά, αυτοματοποιημένος να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ. Εντούτοις, πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν την επισκευή δερμάτων είναι διστακτικοί να δοκιμάσουν τις φλούδες χημικών ουσιών ή λέιζερ λόγω της επίπονης διαδικασίας και της μεγάλης περιόδου ανάκτησης που πρέπει να υποβληθούν. Τα αποτελέσματα αυτών των διαδικασιών εντούτοις, είναι φανταστικά.

Το σημαντικό πράγμα για να θυμηθεί κατά αναζητώντας την επεξεργασία για τις ρυτίδες σας είναι να είσαι γνωστός πρώτα πώς το σώμα σας μπορεί ενδεχομένως να αντιδράσει στην επεξεργασία. Ελάτε σε επαφή με έναν γιατρό δερμάτων για τα πράγματα ότι δεν είστε βέβαιοι για, αλλά συλλογίζεται στη δοκιμή.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα φροντίδας δέρματος στην αγορά σήμερα. Αντίθετα από πριν όταν χρησιμοποιήθηκε ένας κανονικός φραγμός του σαπουνιού για να καθαρίσει δερμάτων, οι καλλυντικές επιχειρήσεις παράγουν τώρα μια ευρεία ποικιλία των επεξεργασιών φροντίδας δέρματος που μπορεί να εξετάσει τις διάφορες ανησυχίες δερμάτων. Εντούτοις, υπάρχουν περιπτώσεις όταν πρέπει να είναι οι επεξεργασίες επιθετικότερες, ειδικά για εκείνους που έχουν τη γήρανση ή το blemished δέρμα. Οι περισσότερες, εάν όχι όλα, των εξωχρηματιστηριακών προϊόντων είναι επίκαιρης φύσης, σημαίνοντας έχει επιπτώσεις μόνο στην επιδερμίδα ή το εξωτερικό στρώμα του δέρματος. Η γήρανση ή το blemished δέρμα πρέπει να αντιμετωπιστεί κάτω στη ρίζα του προβλήματος για να δει τις καθορισμένες αλλαγές.
Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας. Skin care.


Όροι και ορισμοί σε αυτήν την σελίδα

Dermis


Hypodermis


Ακμή


βακτηρίδια


επιδερμίδα


σπυράκια


υπεριώδης ακτινοβολία


Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Skin care ονομασμένος Μάθετε το δέρμα και βοηθήστε το δέρμα σας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Skin care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Skin care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Group of America, Skin care department.