on Czech about Mental hälsa och fördjupningar
Czech

on German about Mental hälsa och fördjupningar
German

on English about Mental hälsa och fördjupningar
English

on Spanish about Mental hälsa och fördjupningar
Spanish

on French about Mental hälsa och fördjupningar
French

on Greek about Mental hälsa och fördjupningar
Greek

on Italian about Mental hälsa och fördjupningar
Italian

on Dutch about Mental hälsa och fördjupningar
Dutch

on Portuguese about Mental hälsa och fördjupningar
Portuguese

on Swedish about Mental hälsa och fördjupningar
SwedishMental hälsa och fördjupningar home page

 

 

 Mental hälsa och fördjupningar

Antidepressants. Mental hälsa och fördjupningar.

Ångestoordningar är allvarliga medicinska illnesses som påverkar ungefärligt 19 miljon amerikanvuxen människa. Dessa oordningar fyller folkets liv med överväldigande ångest och skräck. I motsats till det förhållandevis milt daterar kort ångest som orsakas av en stressig händelse liksom en affärspresentation eller första, ångestoordningar är kronisk, oavlåtlig och kan växa progressively värre, om inte behandlat.

Skräck och ångest är del för — för det normala— även en nödvändig av liv. De förbereder oss för fara och att skapa fysiologiska ändringar som möjliggör oss effektivt för att reagera till ett hot. Skräck är mycket rättfram. Det uppstår som svar på omgående fara, så det är vanligt oväntat, mycket intensivt, och inskränkt till läget på räcka. Ditt svar till skräcken, liksom att hoppa ut ur banan av en oncoming bil, löser snabbt läget.

Ångest, är å ena sidan allmänare och komplex. Det är klädde med filt i förväntan av fara och är tillhörande med kapaciteten att förutsäga, förbereda sig för och att anpassa till ändring. Ofta varar det en lång tid, och dess orsaka den ill-defined remainsen. Till exempel kan någon som är oroligt om att tala för allmänhet, erfara en tightness i magen för dagar för ett planlagt samtal.

Effektiva behandlingar för ångestoordningar är tillgängliga, och forskning är eftergivena nya förbättrade terapier, som kan hjälpa mest folk med bly- produktivt för ångestoordningar som fullgör liv. Om du funderare dig har en ångestoordning, bör du sökandeninformation och behandling.

Även om ångestoordningar tar flera distinkt bildar, bestämda allmänna tecken ansar för att synas sammanlagt av dem. När att diskutera som är deras, villkorar, bemannar med den rapporten för ångestoordningar ofta efter: - förkylning/handsvetten - diarré - svindelen - torr mun - fastar pulserar - trötta ut - jitteriness - klumpa sig i halsen - muskelknip - numbness/tingling av räcker, fot eller annan kroppsdel - som är tävlings- eller dunkar hjärta - forandning - shakinessen - svettas - spänning - darra - den upprivna magen

Känslor som är tillhörande med ångest, inkluderar impatience, apprehensiveness, retlighet och minskad kapacitet att koncentrera. Folket som lider från ångest, kan också oroa, for ingen detalj resonerar, att något bjöd går att hända till dem eller deras älskade. Individer med ångestoordningar kan göra sådan meddelanden som: - I tänkte alltid att jag var rättvis ett mer worrier, men jag skulle bekymmer om saker för dagar, till peka var jag kunde inte ens sova. - Jag hade en mycket stark känsla av den överhängande doomen, något liknande som jag var losing kontrollerar i en ytterlighet långt. - Jag oroades alltid som, om jag inte gjorde bestämd saker, min föräldrar gick att dö. - Jag klädde med filt som, om min hjärta gick att explodera, och jag kunde inte lugna besegrar.

Kännemärken av detta problem är kroniskt bekymmer, och spänning med inget påtagligt orsakar. Folket som lider från generaliserade ångestoordningar, kan oroa överdrivet om vård-, pengar, familjen eller arbete som förutser ofta katastrof. Även om de är vanligt medvetna att deras ångest är mer intensiv än nödvändig, kan de inte verka låter den gå. Att oroa för konstant bidrar för att besvära att sova och att koppla av. Folket med ångestoordningar kan skrämma lätt och ha att besvära att koncentrera. Generaliserad blytak för ångestoordning ofta till fördjupningen.

Läkarundersökningtecken av denna oordning inkluderar: att darra som twitching, muskelspänning, huvudvärkar, retlighet som svettas, nauseaen som hoas exponerar, light-headedness och svårighetsandning. GAD diagnostiseras, när psykologiska och läkarundersökningtecken av ångest varar mer, än en månad och medföljs inte av tecknen av andra ångestoordningar.

Även om det är ovanligt, kan bestämda medicinska problem efterapa tecknen av ångest eller den jämna jordbruksprodukter det. Palpitationsna och andnöden som orsakas av ett ojämnt hjärtslag, kan lätt missförstås för ångest. En koagulering i lungen (pulmonary blodpropp) orsakar ofta unexplained känslor av ångest. Neurological problem liksom epilepsi- och hjärnoordningar kan vara ansvariga för tecken av ångest. Så canblodbrist, sockersjuka, thyroidsjukdom och adrenal problem. I allmänhet försvinner dessa ska tecken, när den bakomliggande sjukdomen kommas med under kontrollerar, även om ångesten kräver ibland separat behandling.

Ångesten som är tillhörande med tagande eller avbrytande läkarbehandlingar och andra vikter, kan vanligt vara lätt lättad, när orsaka känns igen. Det är därför nödvändigt att ge ditt manipulerar med ett färdigt run-down av din medicin— däribland över - kontra produkt— och av dina äta och alkoholseder.

Den lika hjärtsjukdomen och sockersjuka, hjärnoordningarna är komplexa och resulterar antagligen från en kombination av genetiskt, beteende-, utvecklings-, och annan dela upp i faktorer.

Genom att använda hjärnan som avbildar teknologier och neurochemical tekniker, finner forskare att en knyta kontakt av växelverkan strukturerar är ansvariga för dessa sinnesrörelser. Mycket strukturerar forskningscentra på amygdalaen, mandel-formad djupt inom hjärnan. Amygdalaen tros till serven som ett kommunikationsnav mellan delarna av hjärnan, som processaa inkomma sensoriskt signalerar, och delarna som tolkar dem. Det kan signalera, att ett hot är närvarande, och starta ett skräcksvar eller ångest. Det verkar som om, emotionella minnen som lagras i centraldelen av amygdalaen kan leka en roll i oordningar som gäller mycket distinkt skräck, lika fobin, stunder som olika delar kan vara involverade i annan bildar av ångest.

Annan forskning fokuserar på hippocampusen, strukturerar en annan hjärna som är ansvariga för att hota för bearbeta eller traumatiska stimuli. Hippocampusen leker en huvudroll i hjärnan vid portion för att koda information in i minnen. Studier har visat att hippocampusen verkar att vara mindre i folk som har genomgått sträng spänning på grund av barnmisshandel eller militär strid. Förminskat detta storleksanpassar kunde hjälpa att förklara varför individer med PTSD har tillbakablickar, underskott i explicit minne, och det splittrade minnet för specificerar av den traumatiska händelsen.

I tillägg med nytt rön om alltigenomliv för neurogenesis (födelse av nya hjärnceller), kanske ska en metod finnas för att stimulera tillväxt av nya neurons i hippocampusen i folk med posta-traumatisk spänningsoordning.

Psykologer, socialarbetare och lägerledare fungerar ibland nära med en psykiater, eller annan läkare, som ska, ordinerar läkarbehandlingar, när de krävs. För något folk är gruppterapi en hjälpsam del av behandling.

Minns, fast, att, när du finner en yrkesmässig hälsovård som du tillfredsställs med, tvåna av dig är funktionsdugliga tillsammans som ett lag. Tillsammans ska du framkallar en planera till fest din ångestoordning, som kan gälla läkarbehandlingar, kognitiv-beteende- eller annan samtalterapi, eller båda, som anslår.

Många folk med ångestoordningar gynnar från att sammanfoga en self-helpgrupp och att dela deras problem och prestationer med andra. Samtal med betrodda vänner eller en betrodd medlem av prästerskapen kan också vara mycket hjälpsamt, även om inte en ersättning för mental hälsa att bry sig. Deltagande i ett internetpratstundrum kan också vara av värderar, i att dela bekymmer och minskning av en avkänning av isolering, men någon mottagen rådgivning bör beskådas med varnar.

Studier visar att lyckodroger har varit effektiva i behandling av fördjupning. En typ av medicinen kallade som selektiva serotoninreuptakeinhibitors (SSRIs) ordineras oftast by, manipulerar. I ”samtal” terapi erfar det tålmodig och terapeutsamtalet om tålmodign, förhållanden, händelser och känslor. Två av att närma sig funnit för att vara effektiva för behandling av fördjupning är mellanmänsklig terapi och cognitive- beteende- terapi.

Den Psychoanalytic teorin rymmer att ångest stems från den medvetslösa konflikten som uppstår från förorsakar obehag eller bedrövar under barndom. En gång identifieras källan av ångesten, det kan avlägsnas, genom att lösa den bakomliggande konflikten. Emellertid finner mest studier, att folket med ångestoordningar kommer från stabila hem, med barndombakgrunder som är liknande till de av folk utan ångestoordningar.

Det finns lite tvivel som alla våra tankar och känslor rotas i överföringar mellan nervceller i hjärnan. Dessa signalerar passeras från cellen till cellen av kemiska neurotransmitters som är utsläppt på synapsen (mycket litet mellanrum) mellan en cell och det nästa.

En obalans i dessa neurotransmitters kan orsaka en motsvarande förskjutning i våra tankar. Men är det omvänt också riktigt? Kan en beslutsam ändring i vårt tänkande förändra kemin i hjärnan? Många experter övertygas att denna är riktig; och beteende- terapi som siktas på att ändra våra reaktioner, i faktum, kurerar många problem. Sannerligen för några oordningar, liksom fobin, återstår denna typ av terapi det effektivaste alternativet.

Ohämmad ångest kan leda till några av flera emotionella oordningar, all karakteriserat av ett otrevligt, och överväldigande mental spänning med inget påtagligt identifierbart orsakar. Stunden som mest folk med ångestoordningar är fullständigt medvetent, att deras tankar och uppförande är irrationella och olämpliga, denna inblick, ger dem ingen hjälp, i att kontrollera deras tecken.

Varje ångestoordning har dess egna distinkt särdrag, men de är alla destinerade tillsammans vid allmänningtemat av överdriven irrationell skräck och fruktan.

Effektiva behandlingar för varje av ångestoordningarna har framkallats till och med forskning. I allmänhet är två typer av behandling tillgängliga för en ångestoordning— - läkarbehandling- och närmare detaljtyper av psykoterapi (som kallas ibland ”samtalterapi”). Båda att närma sig kan vara effektiva för mest oordningar. Det primat av en eller annat eller båda, beror på tålmodign och doktorns preferens och också på den särskilda ångestoordningen. Till exempel endast har psykoterapi varit funnit effektivt för specifika fobin. Var tillgänglig, om behövt, när du väljer en terapeut, du bör finna ut huruvida ska läkarbehandlingar.

När du genomgår behandling för en ångestoordning, manipulerar du och ditt, eller den ska terapeuten är funktionsduglig tillsammans som ett lag. Tillsammans ska du försök att finna att närma sig som är bäst för dig. Om en behandling inte fungerar, är oddsna bra att en annan ska. Och nya behandlingar framkallas ständigt till och med forskning. Så ge inte upp hopp.

Mental hälsa och fördjupningar. Antidepressants.


Benämner förklaring

Skräck


Fördjupning


Mental hälsa


Spänning


Ångest


Ångestoordning


Ångestoordningar


Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 

 

 

 

Sitemap

Information i detta dokument omkring Antidepressants namngett Mental hälsa och fördjupningar är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Antidepressants. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Antidepressants till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Service Group of America, Antidepressants department.