on Czech about Vård- tänder
Czech

on German about Vård- tänder
German

on English about Vård- tänder
English

on Spanish about Vård- tänder
Spanish

on French about Vård- tänder
French

on Greek about Vård- tänder
Greek

on Italian about Vård- tänder
Italian

on Dutch about Vård- tänder
Dutch

on Portuguese about Vård- tänder
Portuguese

on Swedish about Vård- tänder
SwedishVård- tänder home page

 

 

 Vård- tänder

Dental care. Vård- tänder.

Sparkle ditt leende

Den synliga delen av en tand, annorlunda bekant som kröna, är endast ett litet portionr av det bosatt systemet. Kröna göras upp av emalj, den mest hårda vikten som finnas inom förkroppsliga. Det är ben som har berikats med stora procentsatser av calcium. Den ’ s, varför folket, som dricker raddor mjölkar eller takecalciumtillägg har starka ben och tänder. Emaljen är mest tjock på kröna och nära rotar thinnest av tänderna.

Utmärkt krönar och överbryggar gjordes av Etruscansen i den 7th centen. B.C. På omkring den tid drogs ut tänder i den Asien minderårigen som en bot för kroppsliga ills och sjukdomar. Expertis som uppnåddes av Etruscansen, phoeniciansna, egyptierna, grekerna och Romansen, var i hög grad borttappad under medeltiden, då barberare och roving musikband av charlatans övade unskilled dentistry på marknadsplatsar och mässor. Abulcasis en spansk hed, var en av fåtalet i hans tid som utstuderad tand- kirurgi.

De permanent tänderna är understödjabettet som ska sist vila av ditt liv. De ansar för att vara mer guling (och inte rättvisa på grund av kaffe) och är extremt hårda. Finalbettet göras upp av 32 tänder eller 16 på varje käke. Det finns två centralframtänder för att bita, två sidoframtänder för att bita, två hörntänder för avrivning och bita, fyra premolars för att tugga och sex kindtänder för att tugga.
Är tand- implantat för dig?

Om du är den saknade en tanden eller alla dina tänder, kan implantat välla fram är för dig. Så long, som du har nog ben i området av den saknade tanden som gör ankringen av implantaten lättare, fruktansvärdna resultat för denna tillvägagångssättcanavkastning. Om du inte har nog ben för denna att ämna, kan ett benkneg vara nödvändigt.

Om du har ett litet tand- att överbrygga eller partiska tandproteser (löstagbar typ), ska implantat är ett välkommet alternativ. Implantat är ett alternativ till fixad överbryggar. Implantatet ska sist en livstid, men kröna av den ska överst sist tio till femton år.

Implantat förläggas surgically i dina käkebenstunder under anestesi. Det är ett mycket tidskrävande tillvägagångssätt, när ha många implantat förlade. Som detta tillvägagångssätt är kirurgiskt, är det mycket viktigt att forska och att finna en väl krediterad kosmetisk tandläkare att du är bekväm med. För något folk finns det varierande grader förorsakar obehag eller smärtar, som avtar i en koppla ihop av dagar. Som med liknande typer av kirurgi och att mörbulta och minderårigbulnad som också kan, framkalla kort efter tillvägagångssättet.
Tand- fyllningar

Din tandläkare ska give dig en numb lokalbedövningsmedel området. Tandläkaren förbereder en ta fram till det murkna området av tanden och tar därefter bort det murket portionr. Detta är fulländat med traditionellt borrar, mikro lufta slitning eller even med en tand- laser. Med en sammansatt fyllning kan din tandläkare den ska sylten mer av den naturliga tanden som den sammansatt kådan vara obligations- till tanden i tunna lagrar. Om din tands förföll område är nästan en nerv, ska en special eyeliner är van vid skyddar nerven.

Ett specialt tand- materiellt är van vid öppnar upp porna av din tands dentin och roughens därefter upp ytbehandla av den utsatta emaljen. Detta uppnår den bättre och starkare förbindelsen. Förbindelsekådan appliceras för att klibba komposit till din tand. Detta materiellt göras av den samma tand- kådan som komposit det är emellertid mycket mer vätska. Detta lagrar därefter hårdnas och kureras med ett mycket ljust ljust.

Om över halva av din kindtandtands att bita ytbehandla förfallas ett inlägg, eller onlayen kan vara ett bättre alternativ än en fyllning. Dessa alternativ är i stort för när mer än en fyllning är nödvändigt men mindre än en ska kröna. Ett inlägg förläggas in - mellan uddarna av tanden, eftersom ska ett enda täcker one or more av uddarna. De kan göras av ett guld- legerar, porslin eller tand-färgad kåda och cementeras in i förlägger.
Tandproteser som falska tänder

Tandproteser är löstagbara utbyten för saknade tänder som göras typisk ut ur en akrylkåda som stundom införlivat porslin eller belägger med metall för extra strukturell service.

Detta tillvägagångssätt bör grundligt diskuteras med din tandläkare, som det finns flera personligt, och läkarundersökningen dela upp i faktorer för att ta in i övervägande. Du kan i stället vara en kandidat för tand- överbryggar och tand- implantat som valfria tillvägagångssätt.

Inställningen - upp tandprotestillvägagångssätt börjar med ett vaxatuggaintryck av din mun som ska give dina fordra mätningar för tandläkaren. A försök-på tidsbeställningen som fint ska, trimmar färgar, formar, och beställnings--passformen. Efter dina finaltandproteser har fabricerats, ska de förläggas och informeras av deras krävda omsorg.
Fanér löser färgar och formar tandproblem

Det finns flera korrigeringar som du kan göra till färga av dina tänder såväl som forma av dina tänder! Något av orsakar av tandmissfärgning befläcker, åldras, kemisk skadar, sjukdom, läkarbehandling och genetik. Tand- fanér (tandfanér) är van vid korrigerar både färga och forma av tänder.

Fanér ger en hållbar lösning till färga och formar problem som är vanligt till så många folk. Fanér appliceras till beklär eller synliga områden av tänderna. Emaljen (yttersidalagrar av tanden) malas besegrar eller förminskade by del precis av en milimeter för att låta för att det tunna fanéret (för kontaktlensetjocklek) fästas permanent till tanden.

Tand- fanér (som kallas ibland porslinfanér eller tand- porslinlaminater) är wafer-thin, specialtillverkat beskjuter av tand-färgade material som planläggs för att täcka bekläda, ytbehandlar av tänder. Dessa beskjuter är obligations- till bekläda av tänderna som att ändra som är deras, färgar, formar, storleksanpassar eller längden och att resultera i ett förbättrat utseendemässigt.

Tand- fanér kan göras från porslin eller från kådakompositmaterial. Porslinfanér motstår bättre fläckar än hartsar fanér och förbättrar imitatören den ljusa reflekterande rekvisitan av naturliga tänder. Kådafanér är tunnare och kräver borttagning av mindre av tanden ytbehandlar för placering. Du ska behov att diskutera det bäst primat av fanér som var materiellt för dig med din tandläkare.
Vård- tänder. Dental care.


Definitiontolkning

Fanér


Tand- fyllningar


Tand- implantat


Tandproteser


Anestesi


Bleka för tand


Porslin


Stomatology


Tand- hål


Tand- kröna


överbrygga


Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 

 

 

 

Sitemap

Information i detta dokument omkring Dental care namngett Vård- tänder är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Dental care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Dental care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Service Group of America, Dental care department.