on Czech about A bet lite hur till runt om medicinsökandet
Czech

on German about A bet lite hur till runt om medicinsökandet
German

on English about A bet lite hur till runt om medicinsökandet
English

on Spanish about A bet lite hur till runt om medicinsökandet
Spanish

on French about A bet lite hur till runt om medicinsökandet
French

on Greek about A bet lite hur till runt om medicinsökandet
Greek

on Italian about A bet lite hur till runt om medicinsökandet
Italian

on Dutch about A bet lite hur till runt om medicinsökandet
Dutch

on Portuguese about A bet lite hur till runt om medicinsökandet
Portuguese

on Swedish about A bet lite hur till runt om medicinsökandet
SwedishA bet lite hur till runt om medicinsökandet home page

 

 

 A bet lite hur till runt om medicinsökandet

Online pharmacy. A bet lite hur till runt om medicinsökandet.

Köpandereceptmedicin direktanslutet

Miljoner av konsumenter använder internet för att få vård- information. Och tusentals webbplatser erbjuder vård- information. Några av de platser är pålitliga och aktuella; några är inte. Hur kan du berätta godan från dåligan?

Några websites, som säljer medicinen, kan vara inte påstå-licenserade apotek eller är inte apotek alls; eller kan ge en diagnos som inte är korrekt, och sellmedicinen, som inte är höger för dig, eller ditt villkorar; eller ska för att inte skydda din personliga information.

Du måste att tala med ditt manipulerar och har en läkarundersökningexamen, för du får någon ny medicin för den första tiden. Använd endast medicinen, som har ordinerats av ditt manipulerar, eller ett annat betrott yrkesmässigt.
Drogväxelverkan

Det finns mer tillfällen i dag än någonsin för att lära om ditt vård- och att ta bättre omsorg av dig. Det är också viktigare än någonsin att veta om medicinerna som du tar.

Om du tar flera olika mediciner, ser mer än en manipulera eller har bestämt vård- villkorar, manipulerar du och ditt behov att vara medveten allra medicinerna som du tar. Göra så ska hjälp dig för att undvika potentiella problem liksom drogväxelverkan.

Drogväxelverkan kan göra din drog mindre effektiv, orsakar oväntade biverkningar eller förhöjning handlingen av en särskild drog. Några drogväxelverkan kan även vara skadliga till dig.

Tidig sort i en drog utveckling, företag förar forskning för att avkänna eller förutsäga potentiella växelverkan mellan droger. Experter utvärderar deväxelverkan studierna som del av att bedöma en drog säkerhet.

Det som är van vid är att det enda långt som ska testas för drogväxelverkan var i folk. Nu kan läkemedelsföretag ta fem provrör med femna ha som huvudämne banor för ämnesomsättning och sätter deras narkotika in för att se att huruvida den har metabolized av CYP450. Detta låter för att frambringa en lista av baserade möjlighetväxelverkan på deras rön.

Tre arrangerar gradvis av kliniska försök hos människor måste hända, för en drog kan marknadsföras. Arrangera gradvis studier 1 fokuserar på en drog biverkningar och hur drogen metabolizeds och avlägsnas från förkroppsliga. Arrangera gradvis 2 studier fokuserar på en drog effektivitet. Och arrangera gradvis hopsamlingen för 3 studier mer information på säkerhet och effektivitet, som inkluderar genom att använda drogen i kombination med andra droger.

Forskarenågot att säga där är flera viktiga variabler som påverkar individskillnader i, hur droger metabolizeds, den inklusive racen, genuset, ålder, och vård- villkorar. Till exempel avlägsnar folket med njure eller leversjukdomen inte droger från deras system as well as folk som är sunt. Mycket unga barn och det äldre folket har långsammare drogämnesomsättning än andra, och kvinnor kan metabolize droger olikt än manar i vissa fall.

Några antibiotikummar, liksom rifampin, kan fälla ned effektiviteten av födelsekontrollpills. Sildenafil aktivingrediensen i den erectile dysfunctiondrogen Viagra, bör inte tas med nitrat för hjärtabehandling på grund av det potentiellt för farligt lågt blodtryck.
Det är möjligheten som erhåller det fullt, gynnar av mediciner

Kontra, ha riskerar, även om mediciner kan göra dig känselförnimmelse bättre och hjälpa dig att få brunnen, är det viktigt att veta att alla mediciner, både recept och över - såväl som gynnar.

Att erhålla gynnar av att rida i en bil, som dig, riskerar funderare till och med. Du betraktar villkora av din bil, och vägen, för anföra som exempel, innan den avgör att göra som snubblar till lagret.

Gynna och riskerar beslut är ibland svår att göra. Det bäst primat beror på ditt särskilda läge. Du måste avgöra riskerar att vad, kan ska du och accepterar för att få gynnar dig önskar.

För att fälla ned riskerar och erhåller det fullt gynnar av mediciner som du behöver samtal för a) med ditt manipulerar, pharmacist eller andra hälsovårdprofessionell; b) vet dina mediciner--recept och över - kontra; c) som läs etiketten och, följer riktningar; D) undviker växelverkan; e) övervakar dina mediciner verkställer--och verkställer av andra produkter som du använder

Viktigt: funderare manipulerar det igenom och arbete samman med ditt, pharmacisten, eller annan yrkesmässig hälsovård att förbättra den rättan gynnar och riskerar av dina mediciner.

Viktig sak är berättar till ditt manipulerar om några allergier eller känsligheter som du kan ha. Berätta om något, som kunde påverka din kapacitet att ta mediciner, liksom svårigheten som sväljer eller minns att ta dem.

För bruk en medicin ser till dig att förstå riktningarna; fråga ditt manipulerar, om du har ifrågasätter eller bekymmer. Alltid dubbelkontroll att du har den högra medicinen.

Du alltid måste att betala uppmärksamhet till hur du är känslig; notera några ändringar. Skriv besegrar ändringarna, så att du kan minnas att berätta ditt manipulerar, pharmacisten eller annan yrkesmässig hälsovård.
Pharmacy today. A bet lite hur till runt om medicinsökandet.
Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 

 

 

 

Sitemap

Information på denna namngav rengöringsduksida A bet lite hur till runt om medicinsökandet och släkt till Online pharmacy, Pharmacy today ges för informativt ämnar endast och är inte en ersättning för yrkesmässig medicinsk rådgivning. Du bör inte använda informationen på denna webbplats för diagnostisering, eller behandla en läkarundersökning eller vård- villkora av Online pharmacy eller Pharmacy today. Om du har eller misstänker dig har ett medicinskt problem, kontakta prompt din yrkesmässiga sjukvårdfamiljeförsörjare. Tala till ditt manipulerar, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Service Group of America, Pharmacy today department.