on Czech about Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης
Czech

on German about Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης
German

on English about Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης
English

on Spanish about Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης
Spanish

on French about Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης
French

on Greek about Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης
Greek

on Italian about Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης
Italian

on Dutch about Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης
Dutch

on Portuguese about Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης
Portuguese

on Swedish about Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης
SwedishΦυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης home page

 

 

 Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης

Woman health. Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης.

Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

Στις γυναίκες, οι ωοθήκες παράγουν το θηλυκές οιστρογόνο και την προγεστερόνη ορμονών. Το οιστρογόνο και η προγεστερόνη ελέγχουν τις περιόδους μιας γυναίκας και άλλες διαδικασίες στο σώμα της. Καθώς μια γυναίκα πλησιάζει την εμμηνόπαυση, οι ωοθήκες της κάνουν βαθμιαία όλο και λιγότερο αυτών των ορμονών.

Καθώς τα επίπεδα ορμονών πέφτουν, το σχέδιο μιας γυναίκας της εμμηνορροϊκής αιμορραγίας γίνεται συνήθως ανώμαλο. Πολλές γυναίκες ζουν τις ελαφριές, πηδημένες ή πρόσφατες περιόδους για αρκετούς μήνες σε ένα έτος πριν από τη στάση περιόδων τους συνολικά. Μερικές γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν την βαρύς-από-κανονική αιμορραγία. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιηθεί ότι έως ότου η εμμηνόπαυση είναι πλήρης, μια γυναίκα μπορεί ακόμα να γίνει έγκυος ακόμα και όταν οι περίοδοι είναι ελαφριές ή λειμμένες.

Για τις περισσότερες γυναίκες, η εμμηνόπαυση είναι μια κανονική διαδικασία. Εάν μια γυναίκα έχει αφαιρέσει τις ωοθήκες της από τη χειρουργική επέμβαση ή είχε τη ζημία στις ωοθήκες της για άλλους λόγους, όπως η θεραπεία ακτινοβολίας, μπορεί να γίνει menopausal από εκείνη την διαδικασία.

Μερικές γυναίκες δεν έχουν οποιαδήποτε συμπτώματα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης ή έχουν μόνο μερικά συμπτώματα. Άλλοι αναπτύσσουν τη διατάραξη και ακόμη και τα αυστηρά, βλαβερά συμπτώματα. Οι μελέτες των γυναικών σε όλο τον κόσμο προτείνουν ότι οι διαφορές στον τρόπο ζωής, τη διατροφή και τη δραστηριότητα μπορούν να διαδραματίσουν έναν ρόλο στη δριμύτητα και ο τύπος γυναικών συμπτωμάτων έχει κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Τα συμπτώματα μπορούν να παρατηρηθούν για αρκετούς μήνες στα έτη πριν από την τελευταία εμμηνορροϊκή περίοδο και μπορούν να συνεχιστούν για αρκετά έτη κατόπιν.

Σαν πτώση επιπέδων οιστρογόνου, η φυσική μείωση λιπαντικών του κόλπου. Η επένδυση του κόλπου γίνεται βαθμιαία λεπτύτερη και λιγότερο ελαστική (λιγότερο ικανός να τεντώσει). Αυτές οι αλλαγές μπορούν να αναγκάσουν το φύλο για να είναι ανήσυχο ή επίπονο. Μπορούν επίσης να οδηγήσουν στην ανάφλεξη στον κόλπο γνωστό ως ατροφικό vaginitis. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να καταστήσουν μια γυναίκα πιθανότερη να αναπτύξει τις κολπικές μολύνσεις από τις μολύνσεις ζύμης ή βακτηριακό overgrowth και ουρικών κομματιών.

Επειδή οι γυναίκες μπορούν ακόμα να γίνουν έγκυες ενώ είναι perimenopausal, οι γιατροί μπορούν να κάνουν μια δοκιμή εγκυμοσύνης όταν οι περίοδοι μιας γυναίκας γίνονται ανώμαλες, σπάνιες ή ελαφριές. Σε μερικές περιπτώσεις, μια εξέταση αίματος για τα επίπεδα θυλάκιο-υποκινώντας ορμόνης (FSH) μπορεί να συστηθεί. Τα επίπεδα FSH είναι κανονικά υψηλά στην εμμηνόπαυση, τόσο τα υψηλά επίπεδα FSH μπορούν να βοηθήσουν να επιβεβαιώσουν ότι μια γυναίκα είναι στην εμμηνόπαυση.

Η εμμηνόπαυση είναι ένα φυσικό γεγονός και δεν μπορεί να αποτραπεί. Τα φάρμακα, η διατροφή και η άσκηση μπορούν να αποτρέψουν ή να αποβάλουν μερικά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και να βελτιώσουν την ποιότητα μιας γυναίκας της ζωής καθώς γίνεται παλαιότερη.

Το οιστρογόνο που λαμβάνεται ως χάπι ή που εφαρμόζεται στο δέρμα ως μπάλωμα μπορεί να μειώσει τις καυτές λάμψεις, τις διαταραχές ύπνου, τις αλλαγές διάθεσης και την κολπική ξηρότητα. Το οιστρογόνο μπορεί να οριστεί μόνο όταν μια γυναίκα δεν έχει πλέον τη μήτρα της. Ένας συνδυασμός οιστρογόνου και προγεστερόνης χρησιμοποιείται όταν έχει ακόμα μια γυναίκα τη μήτρα της. Η προγεστερόνη είναι απαραίτητη για να ισορροπήσει την επίδραση του οιστρογόνου στη μήτρα και να αποτρέψει τις αλλαγές που μπορούν να οδηγήσουν στο μητρικό καρκίνο.

Εντούτοις, τα πρόσφατα στοιχεία έχουν δείξει ότι υπάρχουν μερικοί κίνδυνοι που συνδέονται με τη χρήση αυτών των φαρμάκων. Η θεραπεία οιστρογόνου μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων, του κτυπήματος, του καρκίνου του μαστού και θρόμβων αίματος σε έναν μικρό αριθμό γυναικών. Αφ' ενός, αποτρέπει τα σπασίματα και μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου κόλου. Επομένως, η απόφαση να χρησιμοποιηθεί η θεραπεία αντικατάστασης ορμονών για να μεταχειριστεί τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης είναι μια μεμονωμένη απόφαση. Μια γυναίκα πρέπει να μιλήσει στο γιατρό της για τους κινδύνους και τα οφέλη θεραπείας αντικατάστασης ορμονών για την.

Το Gabapentin (Neurontin) συγκρατημένα αποτελεσματικό στη μεταχείρηση των καυτών λάμψεων. Η κύρια παρενέργεια του Gabapentin είναι υπνηλία. Η λήψη του στην ώρα για ύπνο μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει τον ύπνο μειώνοντας τις καυτές λάμψεις.

Το Etidronate (Didronel), alendronate (Fosamax) και άλλα παρόμοια φάρμακα είναι τα αποτελεσματικότερα φάρμακα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για και να προλάβουν και να θεραπεύσουν την οστεοπόρωση. Αυξάνουν την πυκνότητα κόκκαλων και μειώνουν τον κίνδυνο σπασιμάτων.
Οι αλλαγές διατροφής και οι φυσικές θεραπείες υγείας μπορούν να έχουν επιπτώσεις στο προεμμηνορροϊκό σύνδρομο

Η έρευνα δείχνει ότι το παιχνίδι διατροφής και διατροφής ένας σημαντικός ρόλος στη δριμύτητα των συμπτωμάτων PMS, και πολλές γυναίκες θα μπορούσε να διευκολύνει τις μηνιαίες περιόδους τους με την ταλαιπωρία απλά με την αλλαγή των διατροφών τους ή τη λήψη των θρεπτικών συμπληρωμάτων.

Τόσο γιατί μερικές γυναίκες υποφέρουν περισσότερο από άλλες, και τι μπορούν αυτές οι γυναίκες να κάνουν για να σταματήσουν PMS από τη διακοπή των ζωών τους; Η απάντηση μπορεί να βρεθεί στη διατροφή και τις φυσικές θεραπείες υγείας.

Τα Primrose ορυκτέλαια, flaxseed το έλαιο, lavender, ο μαϊντανός, η γύρη μελισσών και τα αδιάφθορα μούρα, που χρησιμοποιούνται ευρέως στην Ευρώπη, είναι άλλες αποδεδειγμένες φυσικές θεραπείες που μπορούν να διευκολύνουν τα κοινά συμπτώματα.

Πολλές γυναίκες με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο έχουν την υψηλή ζάχαρη και τις υψηλές γαλακτοκομικές παχιές εισαγωγές, και οι δύο από τις οποίες χαμηλότερες τιμές μαγνήσιου στο αίμα. Το συμπληρωματικό μαγνήσιο εμφανίζεται να είναι μια ανάγκη, ιδιαίτερα στα πρόσωπα που παίρνουν λίγο μαγνήσιο από το ύδωρ τους.

Οι pMS-πάσχοντες είναι επίσης συχνά ανεπαρκείς στο ασβέστιο, τον ψευδάργυρο και τις β-βιταμίνες, ιδιαίτερα τη βιταμίνη B6, και μπορούν συχνά να ωφεληθούν πολύ από τη συμπλήρωση.

Οι εμπειρογνώμονες δεν είναι ακόμα βέβαιοι ακριβώς τι προκαλεί PMS. Κάποια έρευνα δείχνει ότι αφορά τις ορμονικές αλλαγές που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου μιας γυναίκας. Τα συμπτώματα μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ωογένεσης ή αμέσως πριν από τα menses, ή μπορούν να εμφανιστούν, να εξαφανιστούν και να επανεμφανιστούν κατά τη διάρκεια του ίδιου κύκλου. Για περίπου τον έναν σε 20 γυναίκες, ο συνδυασμός είναι τόσο κακός που δημιουργεί μια γενική κατάθλιψη που έχει επιπτώσεις στην καθημερινή πορεία των ζωών τους.

Εάν έχετε τα εμμηνορροϊκά προβλήματα, μπορείτε να είστε σε θέση να τα ανακουφίσετε με τη διατροφή. Οι επιστήμονες από καιρό ξέρουν ότι τα τρόφιμα μπορούν να επηρεάσουν το θηλυκό οιστρογόνο ορμονών, έχοντας επιπτώσεις στην εμμηνόρροια, και ότι οι υδατάνθρακες συνδέονται έντονα με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS). Τώρα η έρευνα αποκαλύπτει εκπληκτικές νέες ενδείξεις για το πώς ορισμένες τρόφιμα και θρεπτικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου, του μαγγάνιου, και ειδικά του διαιτητικού λίπους και της χοληστερόλης, μπορούν να επηρεάσουν την εμμηνόρροια.

Αν και όχι ο καθένας συμφωνεί με επάνω ακριβώς γιατί συμβαίνει, ευρέως γίνεται αποδεκτό ότι οι υδατάνθρακες μπορούν να ενεργήσουν ως ανελκυστήρες διάθεσης, να ανακουφιστούν ιδιαίτερα ορισμένοι τύποι καταθλίψεων, όπως τα μπλε που έρχονται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο και τις κάτω διαθέσεις της εποχιακής συναισθηματικής αναταραχής.

Chlorella ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προωθεί την υγεία εντέρων, βοηθά να αποτοξινώσει το σώμα, ανακουφίζει τα πεπτικά και δωδεκαδακτυλικά έλκη, παλεύει τη μόλυνση, και βοηθά να αντιδράσει στην ταλάντευση κούρασης και διάθεσης που συνδέεται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS) και perimenopause.
Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης. Woman health.


Όροι και ορισμοί

Chlorella


PMS


Perimenopause


Ανησυχία


Εμμηνόπαυση


Οιστρογόνο


Προγεστερόνη


βιοψία


κατάθλιψη


κλιμακτήριος


οιστρογόνο


ορμόνη


οστεοπόρωση


πίεση


προγεστερόνη


προεμμηνορροϊκό σύνδρομο


τεστοστερόνη


Czech republic private plastic surgery and dental care clinic offer full range cosmetic procedures.


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Woman health ονομασμένος Φυσικές καταστάσεις της εμμηνόπαυσης είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Woman health. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Woman health στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Group of America, Woman health department.